Μπορεί να έχεις επιλέξει το γραφείο των ονείρων σου και να έχεις δημιουργήσει τον πιο όμορφο χώρο για να εργάζεσαι. Αλλά τι γίνεται με την αποθήκευση; Εάν έχεις βαρεθεί να βλέπεις παντού πεταμένα στυλό και χαμένα Post-it, εάν δεν έχεις που να πετάξεις τα σκουπίδια σου, μην ανησυχείς.

Υπάρχουν μερικές κομψές ιδέες αποθήκευσης για να δημιουργήσεις έναν χώρο εργασίας που δεν είναι μόνο τακτοποιημένος, αλλά και ικανοποιητικά γαλήνιος.

Ντουλάπια ή βιβλιοθήκη

Σίγουρα δεν θέλεις να πρέπει να καθαρίσεις σωρούς χαρτιών και σκουπιδιών απλώς για να προσεγγίσεις το πληκτρολόγιό του. Οπότε φύλαξε όλα τα σημαντικά έγγραφά σου αποθηκευμένα σε ένα ντουλάπι αρχειοθέτησης ή μια μικρή βιβλιοθήκη που μπορείς να τοποθετήσεις κάτω ή δίπλα από το γραφείο σου.

Άπλωσέ τα!

Δεν υπάρχει αρκετός χώρος πάνω στο γραφείο σου; Κανένα πρόβλημα. Μία από τις πιο χρηστικές ιδέες αποθήκευσης είναι να τοποθετήσεις στον τοίχο μια ράγα ή ένα σύρμα με μικρά πιαστράκια και να κρεμάσεις εκεί όλα τα μικρά αντικείμενα για να μην καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο. Αυτή είναι επίσης μια καλή λύση για να τοποθετήσεις τα κοσμήματά σου στο δωμάτιό σου εάν θέλεις να τα βλέπεις και να μην τα έχεις σε κουτιά.

Μαγνητικός πίνακας

Άλλη μια λύση αποθήκευσης για όλα αυτά τα δεκάδες μικρά αντικείμενα που δεν βρίσκεις όταν τα έχεις ανάγκη. Είναι επίσης ο ιδανικός χώρος για να βάλεις τους συνδετήρες σου, μικρά κουτάκια με γόμες, ξύστρες και άλλα.

Θήκες περιοδικών

Σου αρέσουν τα περιοδικά και κρατάς όλα τα διαφημιστικά φυλλάδια που σε ενδιαφέρουν. Πάντα όμως βρίσκονται κάπου πεταμένα, σε άσχετα σημεία μέσα στο σπίτι. Τι θα έλεγες να τα έχεις όλα μαζεμένα και τακτοποιημένα σε ένα σημείο; Αυτό μπορείς να το καταφέρεις πολύ εύκολα εάν προμηθευτείς 2-3 θήκες περιοδικών για το γραφείο σου.

featured photo: @sijiaw