Ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως είναι οι «γήινοι» του ζωδιακού. Αυτά τα τρία ζώδια χαρακτηρίζονται από ισορροπία και σταθερότητα. Είναι παραγωγικοί, ρεαλιστές και αγαπούν τη σταθερή ρουτίνα. 

Με ποια ζώδια λοιπόν ταιριάζουν περισσότερο;

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι εργατικός και προσφέρει σταθερότητα στους γύρω του ενώ έχει και αστείρευτη υπομονή. Αφήνει τις πράξεις να μιλήσουν από μόνες τους και συχνά, οι μεγάλες προσδοκίες που έχει τον οδηγούν στην απογοήτευση. Ταιριάζει πολύ με τον Καρκίνο, τον Αιγόκερο, τον Παρθένο και τον Ιχθύ.

Παρθένος

Είναι αφοσιωμένος στον στόχο που βάζει. Μπορεί να στρεσάρεται εύκολα και να είναι ντροπαλός, αλλά είναι και εξαιρετικά αφοσιωμένος στους ανθρώπους που επιλέγει να έχει δίπλα του. Ο εσωστρεφής Παρθένος ταιριάζει πολύ με τον Ταύρο, τον Καρκίνο, τον Αιγόκερο και τον Σκορπιό.

Αιγόκερως

Μοιράζεται δύσκολα τα συναισθήματά του και το κάνει μόνο με τους πολύ κοντινούς του ανθρώπους. Έχει μεγάλες επαγγελματικές φιλοδοξίες και του αρέσει πολύ η δουλειά. Ο Αιγόκερως λατρεύει να έχει τον έλεγχο και επειδή κρατά τα συναισθήματά του για εκείνον, συχνά φαίνεται αδιάφορος ή απαθής. Ο Ταύρος, ο Ιχθύς, ο Σκορπιός και ο Παρθένος είναι οι ιδανικοί σύντροφοι για τον εσωστρεφή και εργασιομανή Αιγόκερω.

featured photo: Twenty20 Stock Gallery | @Nuraminaziz