Ήρθε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου. Μεταξύ 29 Μαΐου και 22 Ιουνίου, ο Ερμής θα είναι στον Δίδυμο, κάτι το οποίο θα φέρει πολλές αλλαγές. Οι περισσότερες αλλαγές και εντάσεις θα υπάρξουν στο κομμάτι της επικοινωνίας. Μην ανησυχείς όμως. Εδώ θα δεις τις καλύτερες συμβουλές για το πως θα επιβιώσεις αυτήν την περίοδο, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Κριός

Βεβαιώσου απλά ότι έχεις ελέγξει τα πάντα πριν ξεκινήσεις για μια νέα δραστηριότητα ή ένα επαγγελματικό ραντεβού. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να φύγεις για τα ραντεβού σου νωρίτερα από το συνηθισμένο, ώστε η κίνηση να μην σε εκπλήξει. Έλεγξε ξανά το ημερολόγιό σου για να βεβαιωθείς έχεις βάλει δύο ραντεβού την ίδια ώρα. Στον ελεύθερο σου χρόνο ξαναδιάβασε ένα αγαπημένο σου βιβλίο από την παιδική σου ηλικία ή κάνε μια χαλαρωτική συνομιλία με τους φίλους σου.

Ταύρος

Τα ψώνια μπορούν να είναι θεραπευτικά – και κανείς δεν το ξέρει καλύτερα από έναν Ταύρο που αγαπάει την πολυτέλεια. Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά τα θέματα και γενικότερα στα οικονομικά σου για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Μπορείς απλά να γεμίζεις το ηλεκτρονικό καλάθι σου χωρίς να προχωράς στην πληρωμή!

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι λατρεύουν την επικοινωνία περισσότερο από όλους τους άλλους. Ωστόσο, αυτή η αναδρομή μπορεί να σε κάνει να ξανασκεφτείς τι θέλεις να πεις ή ποιος θέλεις να γίνεις , και αυτό μπορεί να μην είναι κακό. Χρησιμοποίησε αυτήν την περίοδο για να επανεξετάσεις τον καλύτερο τρόπο επικοινωνίας με τους γύρω σου, καθώς αυτή τη φορά μπορεί να έχεις την τάση να αλλάξεις τις απόψεις, τα σχέδια ή ακόμα και την εμφάνισή σου.

Καρκίνος

Ο Ερμής θα σε κάνει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε όνειρα που έχεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Χρησιμοποίησε αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις. Επίσης, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και ανοιχτό σε μηνύματα που σου στέλνουν οι γύρω σου.

Λέων

Εάν υπάρχει κάποιο ζώδιο που θα βιώσει εκρήξεις από το παρελθόν που θα εμφανιστούν ξανά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι πιθανότατα ο Λέων. Χρησιμοποίησε αυτόν τον χρόνο για να κοινοποιήσεις τις ελπίδες και τα όνειρά σου στους κατάλληλους ανθρώπους. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να εστιάσεις ξανά σε αυτό που θέλεις να επιτύχεις, και σε όποιον θέλεις να σε βοηθήσει στο μέλλον. Αν θέλεις να γίνεις καλλιτέχνης, για παράδειγμα, κάνε παρέα με περισσότερους καλλιτέχνες.

Παρθένος

Είτε ξεκινάς μια νέα δουλειά είτε αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες στη δουλειά, αυτή η περίοδος σου ζητάει να έχεις μεγαλύτερη συγκέντρωση και να μην χάνεις τις προθεσμίες σου. Αντί να απογοητεύεσαι, χρησιμοποίησε το ως ευκαιρία να κάνεις την προηγούμενη δουλειά σου ακόμα καλύτερη.

Ζυγός

Αν έχεις αποφασίσει ότι πρέπει να φύγεις και να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, προετοιμάσου για καθυστερήσεις ή μικρές απογοητεύσεις. Να είσαι όμως έτοιμος να δεις την ομορφιά στη ζωή σου, όταν εμφανιστεί.

Σκορπιός

Αυτή είναι η περίοδος που εάν κάποιος σου χρωστάει κάτι ή έχει δανειστεί κάτι, θα στο επιστρέψει. Ακόμα και εάν αυτό το κάτι είναι μια συγνώμη. Να δίνεις προσοχή και να μην υποτιμάς αυτό που αισθάνεσαι.

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να στηριχτείς σε ότι έχτιζες τόσο καιρό. Κάνε ό,τι μπορείς για να μην τρέξεις να ξεκινήσεις κάτι νέο ή να αλλάξεις ταχύτητες πολύ γρήγορα, όπως συνήθως κάνεις. Ήρθε η ώρα να επεξεργαστείς και να αποφασίσεις τι μπορείς να διορθώσεις από ότι σε ενοχλεί.

Αιγόκερως

Προετοιμάσου να αλλάξεις τη ρουτίνα σου. Ίσως αλλάξει το καθημερινό σου πρόγραμμα, οπότε είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποιες απογοητεύσεις. Χρησιμοποίησε αυτόν τον χρόνο για να συνειδητοποιήσεις ότι μπορείς να αφήσεις για λίγο στην άκρη τον έλεγχο και να δεις πόση χαρά μπορεί να σου δώσει ο αυθορμητισμός.

Υδροχόος

Αυτή είναι η περίοδος που θα σε θυμηθούν όλοι οι πρώην σου ή θα μάθεις νέα τους. Είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος για να χρησιμοποιήσεις όλες τις δημιουργικές ιδέες σου που κράταγες κρυφές τόσο καιρό.

Ιχθύς

Οι αλλαγές στη ζωή σου μπορεί να είναι αγχωτικές, καθώς θα έρθεις σε συγκρούσεις με φίλους ή άτομα της οικογένειάς σου. Για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου βρες λίγο προσωπικό χρόνο για να σκεφτείς πιο ήρεμα και λογικά.