Ο Αύγουστος μπορεί να είναι μια εποχή για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο, αλλά είναι επίσης μια εποχή για να εκτιμήσετε το φεγγάρι του Αυγούστου, το οποίο δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς με ευγνωμοσύνη όλα όσα έχεις, όλα όσα είσαι, όλα όσα υπάρχουν γύρω σου.

Η πανσέληνος του Αυγούστου είναι επίσης η τελευταία υπερσελήνη του έτους.

Γιατί ονομάζεται το φεγγάρι του οξύρρυγχου;

Η πανσέληνος του Αυγούστου πήρε το όνομά της από το ψάρι οξύρρυγχος, έχοντας λάβει το συγκεκριμένο όνομα από τους ιθαγενείς κατοίκους της Αμερικής, μιας και τη συγκεκριμένη ημέρα ψάρευαν το συγκεκριμένο ψάρι, που είναι γνωστό και ως μουρούνα.

Πότε είναι η Πανσέληνος το 2022;

Το φεγγάρι του οξύρρυγχου θα είναι στο αποκορύφωμά του στις 12 Αυγούστου 2022.

Τι ζώδιο είναι η Σελήνη του οξύρρυγχου τον Αύγουστο;

Το φεγγάρι του οξύρρυγχου του 2022 βρίσκεται στον Υδροχόο.

Ποια είναι η πνευματική έννοια του φεγγαριού του οξύρρυγχου;

Το φεγγάρι του Αυγούστου είναι μια καλή στιγμή να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να εκτιμήσουμε τα πράγματα.

Κριός

Oι Κριοί αφήνετε τη δημιουργικότητά σας να λάμψει. Το εσωτερικό σας παιδί είναι ακόμα γεμάτο θαυμασμό για την ομορφιά της ζωής και το μήνυμα αυτού του φεγγαριού είναι να αγκαλιάσετε την αθωότητα και τη χαρά σας.

Ταύρος

Αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει τη σύνδεση με τους γύρω σας γιατί όλοι έχουμε πολλά να μάθουμε από τους άλλους. Αυτό το φεγγάρι σας διδάσκει πώς να μοιράζεστε κατανόηση με τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Δίδυμοι

Αφιερώστε χρόνο για να μιλήσετε με τους αγαπημένους σας αυτόν τον μήνα και βεβαιωθείτε πραγματικά ότι ξέρουν πόσο σημαντικοί είναι για εσάς. «Αυτό το φεγγάρι αναδεικνύει τον συναισθηματισμό μέσα σου», λέει ο WaxyJo, καθιστώντας αυτό το φεγγάρι την τέλεια στιγμή για να ρίξεις αγάπη στους γύρω σου.

Καρκίνος

Να είσαι πιστός στον εσωτερικό σου εαυτό αυτόν τον μήνα, Καρκίνε. Αυτό το φεγγάρι σας ζητά να θρέψετε τον εαυτό σας από μέσα και να θρέψετε όλα όσα εξυπηρετούν το σώμα σας και τη συναισθηματική σας υγεία.

Λέων

Αγκαλιάστε τον εαυτό σας και αφήστε το φως σας να λάμψει. Λάμψτε και μοιραστείτε τη χαρά σας, την ενέργεια και τη ζωντάνια σας με τον κόσμο. Γεννηθήκατε για να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους. Γνωρίστε την αξία σας και τη μοναδική ομορφιά σας.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Οι Παρθένοι πρέπει να εμπιστεύονται το ένστικτό τους. Είσαι πιο διαισθητικός από όσο νομίζεις και η σοφή συμβουλή σου βοηθάει πολύ τους άλλους.

Ζυγός

Κοιτάξτε προσεκτικά από ποιους περιβάλλεστε αυτόν τον μήνα. Γιορτάστε με τους φίλους σας τις ωραίες στιγμές και βεβαιωθείτε ότι περιβάλλεστε από εκείνους των οποίων το πνεύμα φωτίζει εκείνους κι εσάς.

Σκορπιός

Αυτή είναι η στιγμή για να λάμψεις, Σκορπιέ, απλά πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η επιτυχία είναι στα χέρια σας αυτή τη στιγμή.

Τοξότης

Κάντε αυτό το ταξίδι που σκέφτεστε, ή τουλάχιστον, κάντε ένα διάλειμμα. Το σώμα, το μυαλό και η ψυχή σας χρειάζονται λίγη ανάπαυλα και τώρα είναι η ώρα για αυτό. Είσαι πιο ευτυχισμένος όταν έχεις την ελευθερία να είσαι αυθόρμητος και να ανακαλύπτεις νέες ιδέες και μέρη.

Αιγόκερως

Για ό,τι κι αν αμφιταλαντεύεστε, ήρθε η ώρα να πάρετε μια απόφαση και θα πρέπει να προχωρήσετε με το ένστικτό σας. Μπείτε σε ισορροπία και ακούστε την εσωτερική σας φωνή.

Υδροχόος

Είναι ο μήνας της αγάπης και του έρωτα για τον Υδροχόο — ανεξάρτητα από την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης σας. Για όσους είναι κατασταλαγμένοι, είναι η τέλεια στιγμή για ένα ρομαντικό διάλειμμα που θα θεραπεύσει τη σχέση. Για τους ελεύθερους ένα φορτωμένο κοινωνικό πρόγραμμα θα λειτουργήσει υπέρ σας.

Ιχθείς

Βάζετε πρώτα το μυαλό και τα συναισθήματά σας, κάτι που είναι εντάξει, αλλά είναι καιρός να βάλετε την ενέργειά σας και στο σώμα σας. Φροντίστε τον εαυτό σας αυτόν τον μήνα ξεκινώντας με μία διατροφή ή δοκιμάζοντας μια νέα προπόνηση.