Οι εφηβικές ταινίες με θέμα την εκδίκηση είχαν ανέκαθεν μία έξτρα απήχηση στο κοινό. Κι επειδή έχουμε πολλά χρόνια να δούμε μία τέτοια ιστορία στη μεγάλη οθόνη, το Do Revenge, με πρωταγωνίστριες τη Maya Hawke και την Camilla Mendes, έρχεται για να συμπληρώσει αυτό το κενό.

Το Do Revenge είναι μία dark κωμωδία όπου όλοι μοιάζουν να είναι οι κακοί της ιστορίας

Η Eleanor και η Drea είναι δύο συμμαθήτριες που αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πάρουν εκδίκηση από τα άτομα που τους κάνουν bullying στο σχολείο. Συγκεκριμένα, η Drea θέλει να εκδικηθεί τον πρώην της, ο οποίος δημοσίευσε το sex tape τους για να την ρεζιλέψει στο σχολείο, ενώ η Eleanor, η νέα μαθήτρια του σχολείου, θέλει να εκδικηθεί ένα κορίτσι το οποίο έβγαλε φήμη για την ίδια ότι προσπάθησε να την φιλήσει παρά την θέλησή της. Πολύ γρήγορα, όμως, τα όρια μεταξύ villain και καλών μπλέκονται και σίγουρα, όπως, φαίνεται δεν θα ξέρουμε ποιον θα πρέπει να υποστηρίξουμε.

Το Do Revenge μπορεί και να σου θυμίσει θρίλερ

Δεν είναι πολύ σαφής ακόμη ο τρόπος με τον οποίο οι δημιουργοί αποφάσισαν να προσεγγίσουν τη συγκεκριμένη ιστορία. Σίγουρα όμως δεν πρόκειται για μία απλή εφηβική ταινία. Ο θυμός της Drea και της Eleanor φαίνεται να χτίζεται σταδιακά, καθ’όλη τη διάρκεια της ταινίας, μέχρι να φτάσει στο αποκορύφωμά του. Τώρα, το ποιο θα είναι αυτό, είναι ένα άλλο ζήτημα.

Μία ιστορία γραμμένη για την Maya Hawke και την Camilla Mendes

Η ομάδα πίσω από την ταινία έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει να έχει τις δύο ηθοποιούς ως πρωταγωνίστριες της ιστορίας. Για παράδειγμα, ακόμη και όταν η Maya Hawke είχε πολύ πιεσμένο πρόγραμμα λόγω των γυρισμάτων για το Stranger Things, οι δημιουργοί προσπάθησαν να μεταφέρουν την παραγωγή από Λος Άντζελες στην Ατλάντα, ώστε να συνεχιστεί η ταινία κανονικά.

Ελπίζουμε το αποτέλεσμα τελικά να τους δικαίωσε. Τα υπόλοιπα θα τα διαπιστώσουμε στις 16 Σεπτεμβρίου, όταν το Do Revenge κάνει πρεμιέρα στο Netflix.