Η Madison Beer είναι πολύ δημοφιλής Αμερικανίδα τραγουδίστρια. Παρόλο που είναι μόλις 21 χρονών τα τραγούδια της γνωρίζουν τεράστια επιτυχία, αφού έχει ξεκινήσει την καριέρα της από την ηλικία των 13 χρονών.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι το πόσο έχει εκτεθεί τον τελευταίο χρόνο. Το καλοκαίρι λοιπόν δημοσιοποίησε προσωπικά της δεδομένα, όπως το ότι αυτοτραυματιζόταν. Αυτό που έκανε θεωρήθηκε πολύ γενναίο και έδωσε δύναμη και σε άλλους ανθρώπους εκεί έξω που ίσως δεν είχαν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν μια ίδια κατάσταση. Έδειξε επίσης πως θέματα σαν αυτά πρέπει να δημοσιοποιούνται γιατί έτσι φωτίζονται θέματα ταμπού και μπορεί να αναζητήσουν βοήθεια άνθρωποι που πριν από αυτό ένιωθαν μόνοι.

Η Madison Beer, ως μια καλλιτέχνης με τεράστια απήχηση, αισθάνθηκε την ευθύνη να μιλήσει. Έτσι τον Αύγουστο ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της δείχνοντας μας πως τον τελευταίο χρόνο αντιμετωπίζει κάποιες από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής της. Οι δηλώσεις της Madison Beer για το ότι είναι ένα έτος καθαρή από τον αυτοτραυματισμό δείχνουν πόσο μεγάλη πορεία έχει διανύσει.

Όπως έγραψε η ίδια, “από σήμερα είμαι επίσημα ένα έτος καθαρή από αυτοτραυματισμούς. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να το πω αυτό και είμαι τόσο περήφανη για τον εαυτό μου”, η Beer μας έδειξε ακόμα ένα screenshot μιας ημερολογιακής υπενθύμισης της επετείου.

Η Madison Beer μίλησε δημόσια για τον αυτοτραυματισμό
elitedaily.com/INSTAGRAM

Η Beer εξήγησε ότι δεν ήταν κάτι εύκολο και πως το ταξίδι ψυχικής υγείας του καθένα είναι διαφορετικό. “Ήταν μια δύσκολη μάχη, οπότε ακόμα και εάν είσαι μια μέρα, μία εβδομάδα, έναν μήνα ή ένα έτος καθαρός – είμαι τόσο περήφανη για σένα”, είπε η Beer στους followers της.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε μια φωτογραφία με λουλούδια και ένα σημείωμα που έστειλε κάποια φίλη της, που θυμόταν τη μεγάλη μέρα. “@lenafultz είσαι ο φύλακας άγγελος μου και ένα φως στο σκοτάδι. Είμαι τόσο τυχερή που σε βρήκα. Σε ευχαριστώ που πάντα με βλέπεις και με αγαπάς, ακριβώς όπως είμαι“, έγραψε η Beer.

Η Madison Beer μίλησε δημόσια για τον αυτοτραυματισμό
elitedaily.com/INSTAGRAM

Η τραγουδίστρια είπε ότι λίγοι άνθρωποι ήξεραν ότι «αγωνιζόταν» όλο αυτό το διάστημα. Έκρυβε τον αυτοτραυματισμό και τον πόνο της από άλλους. Έχοντας αυτό κατά νου, η Beer ζήτησε από άλλους να προσέχουν τους φίλους τους. Επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να περνάνε. “Σε παρακαλώ, μην αγνοείς τα σημάδια, αν πιστεύεις ότι κάποιος που γνωρίζεις μπορεί να παλεύει με κάτι”, έγραψε η Beer.

Η Beer ολοκλήρωσε την ανάρτησή της κοινοποιώντας ένα ενθαρρυντικό μήνυμα σε όσους βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με αυτήν. “Εάν αγωνίζεστε και εσείς, σας παρακαλώ να ξέρετε ότι με τον καιρό γίνονται καλύτερα τα πράγματα. Αξίζετε όλη την αγάπη και πιστεύω σε σας”, πρόσθεσε.

Η Madison Beer μίλησε δημόσια για τον αυτοτραυματισμό
elitedaily.com/INSTAGRAM

Το άλμπουμ της Beer, Life Support, πρόκειται να κυκλοφορήσει ολόκληρο μέχρι το τέλος του χρόνου. Είναι εμπνευσμένο από ορισμένες από τις προκλήσεις της ψυχικής υγείας. Είτε πρόκειται για τη μουσική της είτε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Beer προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την σημασία της έναρξης συνομιλιών γύρω από τέτοιου είδους σκληρά θέματα με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί.

Το να πούμε και εμείς πόσο περήφανοι είμαστε τόσο για τις δηλώσεις της όσο και για την έως τώρα προσπάθειά της, είναι περιττό.

featured photo: hypebae.com