Όταν πριν μερικά χρόνια κυκλοφόρησε το Uncut Gems, πολλοί πίστεψαν ότι ο Adam Sandler έφτασε στο απόγειο της καριέρας του. Ωστόσο, ο ίδιος θα επιστρέψει φέτος με την ταινία Hustle, για να μας αποδείξει πως κάναμε λάθος.

Στο Hustle, ο Adam Sandler υποδύεται έναν πρώην scouter του μπάσκετ 

Όντας για πολλά χρόνια στην αφάνεια, ο Stanley Beren θέλει να επανακτήσει την φήμη του ψάχνοντας να βρει ένα νέο ταλέντο στο μπάσκετ. Αυτό ακριβώς που αναζητά το βρίσκει σε ένα αγόρι από την Ισπανία, που παίζει μπάσκετ καταπληκτικά, χωρίς να ασχολείται επαγγελματικά με αυτό. Αποφασίζει έτσι να αποδείξει σε όλους ότι αυτός πρόκειται να γίνει το νέο, παγκόσμιο ταλέντο στο συγκεκριμένο άθλημα. Θέτει στόχο μάλιστα να τον προπονήσει σωστά και να τον βάλει μέσα στο ΝΒΑ.

Ο Beren καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας μιλάει συνεχώς για το πόσο αφοσιωμένος οφείλει να είναι κανείς σε ένα τέτοιο άθλημα. Προσπαθεί να πείσει τον αθλητή του, πως αν θέλει να φτάσει ψηλά, θα πρέπει να κάνει και πολλές θυσίες. Κι ενώ ορισμένες φορές γίνεται κουραστικός και τετριμμένος, φαίνεται να εννοεί τα όσα λέει.

Έπρεπε να δούμε τον Adam Sandler σε έναν όχι τόσο κωμικό ρόλο

Ενώ το όνομα του είναι πλέον συνώνυμο της κωμωδίας και του γέλιου, ο Adam Sandler αποδεικνύει πως είναι ίσως καλύτερος σε δραματικούς ρόλους. Αυτή τη φορά φαίνεται να παίρνει στα σοβαρά τον ρόλο που του έχει ανατεθεί και αποδεικνύει πως ξέρει να συνδυάζει άψογα το γέλιο με τη σοβαρότητα.

Το trailer της ταινίας μοιάζει πολύ έντονο και έτσι μας προετοιμάζει για το τι πρέπει να περιμένουμε. Άλλωστε, το όνομα του LeBron James στο κομμάτι της παραγωγής δεν μας αφήνει και πολλές αμφιβολίες. Πρόκειται για μία ταινία βυθισμένη στον χώρο και την κουλτούρα του μπάσκετ που εξερευνά τόσο τις φωτεινές πλευρές, αλλά και τα σκοτεινά σημεία της.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 10 Ιουνίου.