Οι Hellenides είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Στέλλας Σαμαρτζή, Corporate Wellness Consultant, και της Στέφη Βασιλοπούλου, επιχειρηματία.

Η Στέλλα συμβουλεύει εταιρείες και εργαζόμενους για την ευεξία, την πρόληψη του burnout και την ισορροπία μεταξύ σώμα-πνεύμα-νου, ενώ η Στέφη έχει ιδρύσει καινοτόμες εταιρείες, έχοντας παράλληλα συμβουλέψει περισσότερες από 380 εταιρείες σαν Advisor και επενδύσει σε startups σαν Angel Investor.

Τι αφορά η κοινότητα Hellenides; Και ποιους αφορά;

Δημιουργήθηκε από γυναίκες, για γυναίκες.

Οι Hellenides υποστηρίζουν τις γυναίκες να αναπτύξουν την καριέρα τους, και να μπορούν, να έχουν πρόσβαση σε ένα μοναδικό περιεχόμενο με μαθήματα, online και offline events και ευκαιρίες για networking.

Αφορά όλες τις γυναίκες και στόχος είναι να μπορούν όλες να ενσωματωθούν και τα εισπράξουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenides (@hellenides)

Διαβάζουμε για Ακαδημία με σεμινάρια και μαθήματα και live events. Θέλετε να μας πείτε περισσότερα;

Πρόκειται για θεματικά μαθήματα και σεμινάρια τα οποία ανάλογα με το θέμα θα παρουσιάζονται από εξειδικευμένους συνεργάτες. Στόχος είναι κάθε συμμετέχουσα να μπορεί να ενημερωθεί και να εκπαιδευτεί πάνω σε θέματα που αφορούν την καριέρα της την ζωή της και τον τρόπο που σκέφτεται.

Κάθε μία θα μπορεί να δημιουργήσει βελτιώσει ή και μεταβάλλει την καριέρα της σε ένα ανώτερο επίπεδο και βάσει πάντα των στόχων της, ακόμη και στην δημιουργία στόχων θα υπάρχει γνώση η οποία θα μπορεί να την εφαρμόσει.

Πως μπορεί να γίνει κάποιος μέλος της κοινότητας;

Μέλος στις Hellenides γίνεσαι κάνοντας μηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Μπαίνοντας στο hellenides.gr υπάρχει αναλυτική πληροφόρηση και ενημέρωση για τις 2 διαφορετικές συνδρομές: Silver & Gold. Επίσης είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία στο [email protected].

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenides (@hellenides)

Ποια είναι η κινητήριος δύναμη σας;

Η σύνδεση, η προσφορά και η αγάπη για αυτό που κάνουμε!

Ποιος είναι ο στόχος του Hellenides;

Να μπορούν πολύ άμεσα να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες να πετύχουν τους επαγγελματικούς και προσωπικούς τους στόχους.