Ξεκινώντας να φτιάχνει χειροποίητες κατασκευές (διακοσμητικά δέντρα, κάδρα και κορνίζες) διαπίστωσε την δεξιότητα της να δημιουργεί αντικείμενα που απαιτούν λεπτομέρεια στην κατασκευή. Ενάμιση χρόνο αργότερα άρχισε να ασχολείται με την δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων.

Η διάθεση της για δημιουργία και η θέληση της να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο στο γυναικείο κοινό οδήγησαν την Χάρις στην δημιουργία της συλλογής Haris’s Jewels.

Η Χάρις ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τάσεις της μόδας προσφέροντας τόσο in fashion κοσμήματα, που απευθύνονται στις fashionistas, όσο και all time classic κομμάτια, για κομψές κυρίες.

Η επιλεκτική διαλογή των υλικών που χρησιμοποιεί εξασφαλίζει την ικανοποίηση των πελατών της. Σκοπός της ειναι με τις καλές τιμές να ανταποκρίνεται στην ανάγκη των γυναικών για style.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό αφήνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι. Στην θέση του θέματος σημείωσε αν θες το κολιέ ή ένα από τα βραχιόλια. Κάνε ένα like εδώ και ένα εδώ. Και περίμενε τα αποτελέσματα. 

1

5

Νικήτριες: Κακκαλη Λυδία και Αναστασία (έχουν ενημερωθεί στο email τους)