“Υπάρχει μία αρχαία πεποίθηση ότι όταν η επιδερμίδα σου είναι λαμπερή, τότε αντανακλά τη γαλήνη της ψυχής σου. Η νέα σειρά Wild Argan Oil είναι σχεδιασμένη να προσφέρει χρυσή λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια κάθε μέρα”

Η The Body Shop, με μία ιστορία 38 ετών στη δημιουργία προϊόντων περιποίησης εμπνευσμένα από τη φύση, δημιούργησε τη σειρά Wild Argan Oil Bath & Bodycare, θέλοντας να προσφέρει την εμπειρία χαμάμ στο σπίτι κάθε γυναίκας.

φωτο 1 (1)

Λαμβάνοντας υπόψη τις νέες έρευνες που φανερώνουν πως περισσότερες από το 10% των γυναικών δεν ενυδατώνουν ποτέ το σώμα τους, αγνοώντας ή αδιαφορώντας για το γεγονός πως το δέρμα στο σώμα γερνά με τους ίδιους ρυθμούς που γερνά και το δέρμα στο πρόσωπο, η νέα αυτή σειρά, με τα εννέα προϊόντα της και ανάμεσά τους το απολαυστικό λαμπερό έλαιο, το μοναδικά πολυτελές solid oil καθώς και το αγαπημένο μας Body Butter, έρχεται να δώσει τη λύση.

φωτο 2 (1)

Οι θρεπτικές ιδιότητες του ελαίου Argan προσφέρουν πολλά παραπάνω από απαλή επιδερμίδα. Tο πολύτιμο αυτό έλαιο ενισχύει τη ζωή εκατοντάδων γυναικών της φυλής των Βερβέρων, των οικογενειών και των κοινοτήτων τους. Η The Body Shop συνεργάζεται στενά με τον Targanine, έναν τοπικό συνεταιρισμό που δημιουργήθηκε από γυναίκες για γυναίκες προκειμένου να βρουν αγοραστές για το έλαιό τους και να τους προσφέρει την τεχνική βοήθεια που χρειάζονται για να αναπτυχθεί η βιομηχανία τους με θετικό τρόπο. **Η αγορά προϊόντων από τη The Body Shop ενισχύει άμεσα τις γυναίκες αυτές, δίνοντάς τους την ικανότητα να προσφέρουν στην οικογένειά τους σταθερό εισόδημα και να απολαμβάνουν τη συντροφιά μεταξύ τους. Οι συνεταιρισμοί επενδύουν σε κοινωνικά προγράμματα όπως σχολικές αίθουσες για παιδιά και ενηλίκους, βρεφονηπιακούς σταθμούς, επισκέψεις ιατρών και μικρές δανειακές διευκολύνσεις.