«Δεν θέλω να τροφοδοτήσω την ψευδαίσθηση ότι πρέπει να νιώθετε και να φαίνεστε υπέροχες αμέσως μετά τον τοκετό», δήλωσε η Halsey, η οποία καλωσόρισε τον γιο της Ender τον Ιούλιο, μιλώντας εκ μέρους των γυναικών που έχουν μόλις γεννήσει κι ανησυχούν για το πώς πρέπει να δείχνει το σώμα τους.

Η 27χρονη μουσικός εμφανίστηκε στο Saturday Night Live το Σαββατοκύριακο, τρεις μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου μωρού της Ender Ridley, στις 14 Ιουλίου. Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η Halsey μοιράστηκε φωτογραφίες του σώματός της μετά τον τοκετό για να ξεκαθαρίσει τις παρανοήσεις και τις κοινωνικές προσδοκίες μετά από κομπλιμέντα που άκουσε στην εκπομπή.

«Δημοσιεύω αυτές τις φωτογραφίες γιατί ό, τι και να κάνω, οι άνθρωποι θα μιλήσουν για το σώμα μου», είπε η Halsey και πρόσθεσε:

«Εμφανίστηκα στο SNL πριν από δύο μέρες και πολλοί άνθρωποι έσπευσαν να πουν πόσο καλά φαινόμουν. Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα. Νιώθω το σώμα μου σαν ξένο εδώ και πολύ καιρό. Θέλω να είμαι ειλικρινής και γι’ αυτό μοιράζομαι και τις φωτογραφίες. Η πρώτη εικόνα είναι μέρες αφότου γεννήθηκε το μωρό μου. Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι εξακολουθείς να δείχνεις έγκυος ακόμα και μετά τον τοκετό.

Η Halsey εξήγησε ότι η άσκηση δεν είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.

«Είμαι πολύ κουρασμένη και πολύ απασχολημένη παίζοντας με τον γιο μου» και συνέχισε απευθυνόμενη στις γυναίκες followers της:

«Δεν θέλω να τροφοδοτήσω την ψευδαίσθηση ότι πρέπει να αισθάνεστε και να φαίνεστε υπέροχα αμέσως μετά τον τοκετό. Δεν θα έχω ποτέ το σώμα πριν από το μωρό πίσω, ανεξάρτητα από το πώς άλλαξε η εμφάνισή μου, ακριβώς επειδή τώρα έχω αποκτήσει μωρό! Και αυτό με άλλαξε για πάντα. Συναισθηματικά, πνευματικά και σωματικά. Αυτή η αλλαγή είναι μόνιμη. Και δεν θέλω να επιστρέψω σε αυτό που ήμουν πριν! Αλλά στο πνεύμα της ειλικρίνειας, είμαι πραγματικά κουρασμένη και όχι υπεράνθρωπος και όλο αυτό είναι πραγματικά δύσκολο. Κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου για να υπηρετήσω την τέχνη μου και την οικογένειά μου, διατηρώντας τα όλα πολύ αληθινά».