Καμία σχέση δεν είναι τέλεια, αλλά αυτοί οι δύο μας κάνουν να αμφισβητούμε όλα όσα πιστεύαμε μέχρι τώρα. Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton είναι πραγματικά η απόδειξη πως ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Είναι η «μεταφορά» ρομαντικού μυθιστορήματος στην πραγματική ζωή (χωρίς να έχουμε εικόνα για το ερωτικό κομμάτι). Είναι η ελπίδα μας πως τελικά υπάρχει happy ending.

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton γνωρίστηκαν το 2014, όταν η Gwen έγινε μέλος της κριτικής επιτροπής του Voice. Πρώτα συνάδελφοι, μετά φίλοι και μετά κάτι παραπάνω μέχρι που έγιναν τον απόλυτο couple crush. Όταν γνωρίστηκαν ο Blake είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου και η Gwen περνούσε μια αντίστοιχη φάση με τον επί 14 χρόνια σύζυγό της (20 χρόνια σχέσης), που κατέληξε σε διαζύγιο έναν χρόνο αργότερα. Όπως έχουν αποκαλύψει, οι δύσκολες στιγμές που περνούσαν σε προσωπικό επίπεδο τους έδεσαν και τους βοήθησαν να γνωριστούν σαν φίλοι, όμως έκανε ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα. Ενώ υπήρχε έλξη δεν έκαναν το επόμενο βήμα μέχρι να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Πλέον ο 42χρονος Blake Shelton και η 48χρονη Gwen Stefani γιόρτασαν την τρίτη τους επέτειο και δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ακούγεται κλισέ, αλλά μάλλον πρόκειται για την αλήθεια. Οι κοινές τους στιγμές στο Voice, οι φωτογραφίες που ανεβάζει η Gwen στο Instagram, τα tweets του Blake και ο τρόπος που μιλάνε ο ένας για τον άλλον στις συνεντεύξεις τους είναι οι απόδειξη πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

Το ίντερνετ έχει όλες τις αποδείξεις:

*Τον Απρίλιο του 2014 η Gwen υπέγραψε ως coach στο The Voice, μαζί με τους Adam Levine, Pharrell Williams and Blake Shelton.

*Τον Νοέμβριο του 2014 η Gwen πόσταρε την πρώτη τους φιλική κοινή φωτογραφία στο Instagram της από το πλατό του The Voice.

*Τον Ιούλιο του 2015 οριστικοποιείται το διαζύγιο του Blake Shelton με την Miranda Lambert.

*Τον Αύγουστο του 2015 οριστικοποιείται το διαζύγιο της Gwen Stefani με τον Gavin Rossdale.

*Τον Οκτώβριο του 2015 όλοι οι κριτές του The Voice εμφανίζονται στον Jimmy Fallon και είναι πλέον εμφανές πως η χημεία μεταξύ των δύο είναι έντονη.

*Τον Νοέμβριο του 2015 η σχέση τους είναι πλέον επίσημη!

*Τον Ιανουάριο του 2016 ο Blake έκανε δώρο στην Gwen ένα άλογο για να πηγαίνουν μαζί καουμπόικες βόλτες.

*Τον Φεβρουάριο του 2016 έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair.

vanityfair.com

*Τον Μάιο του 2016 τραγούδησαν το Go Ahead and Break My Heart το οποίο έγραψαν μαζί!

*Τον Ιούνιο του 2016 ο Blake Shelton μίλησε ανοιχτά για το ξεκίνημα της σχέσης τους.

«Η Gwen μου έσωσε τη ζωή. Ποιος άλλος θα καταλάβαινε τι περνάω με ένα δημόσιο διαζύγιο από μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια (Miranda Lambert); Δεν μπορείς ούτε να φανταστείς πόσο έμοιαζαν τα διαζύγια μας.»

*Τον Δεκέμβριο του 2017 το ζευγάρι εμφανίζεται ξανά μαζί στην σκηνή, αυτή την φορά για να τραγουδήσουν το ντουέτο τους, You Make It Feel Like Christmas.

*Τον Ιούνιο του 2018 η Gwen ετοιμάζεται για τις παραστάσεις της στο Λας Βέγκας και ο Shelton φροντίζει να την εκθειάσει στο twitter. #Bestboyfriendever.

Πριν λίγες μέρες η Gwen είχε τα γενέθλια της, και ενώ δεν ξέρουμε τι δώρο της έκανε ο καλός της, ξέρουμε πως της ευχήθηκε. Το tweet του από μόνο του θα ήταν αρκετό για δώρο είναι η αλήθεια.


featured image: glamour.com