Τι και αν το #Friends τελείωσε; Τη θέση που έχει στην καρδιά μας θα την κρατήσει για πάντα. Αυτή η σειρά είναι μια από τις λίγες που καταφέρνουν ακόμη και σήμερα, μετά από τόσες ώρες προβολών να παραμείνουν πρώτες στην προτίμηση των τηλεθεατών. Δεν ξέρω ακριβώς πως, αλλά αυτή η παρέα κατάφερε με τον τρόπο της να γίνει και δική μας. Για την ακρίβεια κατάφερε να γίνει μέσα στα επεισόδιά της μια μεγάλη παρέα με όλο το Hollywood. Εδώ θα βρεις μερικούς άξιους αντιπροσώπους από αυτούς που πέρασαν από αυτή τη σειρά.

1. Ο Brad Pitt- όσο ήταν παντρεμένος με τη Jennifer Aniston έπαιξε τον παιδικό φίλο του Ross που αντιπαθούσε τη Rachel. Βασικά, αυτό το βλέμμα μόνο αντιπάθεια δε βγάζει..

2. Ο George Clooney – ή αλλιώς ο dreamy γιατρός που φρόντισε τη Rachel. Αχ, Rachel, αχ!

friends-cameos-02

3. Η Aisha Tayler – μια παλαιοντολόγος που βγαίνει ραντεβού πρώτα με τον Joey και μετά με τον Ross. Η άτιμη.

friends-cameos-04

4. Alec Baldwin– ένας από τους έρωτες της Phoebe. Κορίτσια εδώ μπορούσε η Φοίβη, δε μπορούμε εμείς;

4

5. Ben Stiller – o λίγο νευρικός φίλος της Rachel. Short, but cute, but short.

5

6. Robin Williams – ο περίεργος τύπος στο γνωστό καφέ. Αυτοί ψήφιζαν Central Perk, εσύ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτά.

6

7. Brooke Shields – ίσως το πρώτο ραντεβού που μετάνιωσε ο Joey. Η κυρία Brooke βλέπετε ήταν παθητική stalker. Βρε τι μου θυμίζει; Να τι μου θυμίζει:  Μην είσαι stalker!

7

8. Dakota Fanning – Κιούτ, μικρούλα και ξανά κιούτ.

8

9. Jay Leno– ο διάσημος δημοσιογράφος παίζει τον εαυτό του σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη με τη μητέρα του Chandler.

9

10. Bruce Willis – η Rachel βγαίνει με τον μπαμπά μιας μαθήτριας με την οποία βγαίνει ο Ross. Μπερδεύτηκες και εσύ, έτσι; 10 11. Danny DeVito – ο πιο γνωστός στρίπερ, στο πιο γνωστό μπάτσελορ της τηλεοπτικής ιστορίας. 11 12. Hugh Laurie – όταν ο House συνάντησε τη Rachel και αυτή του εκμυστηρεύτηκε την επιλογή της να διαλύσει το γάμο του Ross. 12 13. Julia Roberts – υπήρξε ένα σκηνικό με τον Chandler στο λύκειο. Σκηνικό, Chandler και λύκειο. Φαντάσου τώρα. 13 14. Reese Witherspoon – μια μικρή αδερφή της Rachel, σκέτη καταστροφή. Καλά αυτά τα κορίτσια τι ανατροφή πήραν #τελοσπάντων; 14 15. Sean Penn – ο αρραβωνιαστικός της δίδυμης αδερφής της Phoebe, που μάλλον δεν ήξερε τα πάντα για το παρελθόν της. 15