Τα παιδιά έχουν επιστρέψει στις σχολικές αίθουσες, αλλά οι back to school συνήθειες ανήκουν και σε εμάς τους ενήλικες καταλαμβάνοντας σημαντικό μέρος της καθημερινότητας μας.

Τώρα που κι εσύ επέστρεψες στη δουλειά, τώρα που με τη νέα σεζόν θέτεις ολοκαίνουριους στόχους, σου προτείνουμε 6 τρόπους για να αντιμετωπίσεις τη νέα πραγματικότητα με επιτυχία!

Επέκτεινε τον κοινωνικό σου κύκλο

Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη περίοδος για να προγραμματίσεις νέες κοινωνικές και επαγγελματικές επαφές. Κανόνισε ένα lunch με τη νέα κοπέλα από τη δουλειά και προσπάθησε να επεκτείνεις τον κύκλο σου. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ στις επαγγελματικές σου συναναστροφές και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. Επίσης είναι σημαντικό να κάνεις ένα update στον προσωπικό σου λογαριασμό στο LinkedΙn, έχοντας ως γνώμονα τις όλο και περισσότερες νέες επαφές.

Εστίασε σε νέους επαγγελματικούς στόχους

Αυτή η εποχή ενδείκνυται και για αλλαγές στη δουλειά αλλά και στους μετέπειτα επαγγελματικούς σου στόχους. Ζύγισε τα πράγματα και επίλεξε αυτό που θα σε οδηγήσει σε πιο επιτυχημένα μονοπάτια. Προσπάθησε να θέσεις εφικτούς και προσεγγίσιμους στόχους, ώστε να μην ξεφύγεις απ’ τον προγραμματισμό σου.

Βάλε περισσότερο homework στον εαυτό σου

Αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα πιο παραγωγική και κατά τις ώρες που δεν θα βρίσκεσαι στη δουλειά. Θα σου προσφέρει τροφή για σκέψη αλλά και νέες ιδέες.

Κάνε ένα freshen up στον εξοπλισμό του γραφείου σου

Όπως όλα τα παιδάκια, σαν παιδί κι εσύ μπορείς να επισκεφθείς ένα κατάστημα και να ανανεώσεις τα στυλό, τα μολύβια και ό,τι άλλο επιθυμείς. Θα νιώσεις ανανεωμένη και έτοιμη για νέα ξεκινήματα!

Πάρε ταπεράκι στη δουλειά

Φρόντισε να ετοιμάζεις μόνη σου το γεύμα σου για τη δουλειά. Έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να προσέξεις λίγο παραπάνω τις διατροφικές σου συνήθειες και θα νιώσεις υγιής και δημιουργική.