Αν ψάχνεις μία απόλυτα φυσική τεχνική που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι για να πετύχεις χείλη γεμάτα και ζουμερά έχουμε τη λύση. Η Gua Sha είναι μία Ασιατική παραδοσιακή θεραπεία μασάζ που αυξάνει την κυκλοφορία αίματος στο δέρμα και αποκαθιστά την υγιή του όψη. Επιπλέον, καταπολεμά τις ρυτίδες, τους κύκλους κάτω από τα μάτια και τα σημάδια γήρανσης, ενώ παράλληλα μειώνει την ένταση των μυών του προσώπου. Ανάλογα με την τεχνική και το εργαλείο που θα χρησιμοποιήσεις μπορείς να πετύχεις όλα τα παραπάνω.

Οι πλάκες Gua Sha

Υπάρχουν συγκεκριμένες πλάκες Gua Sha φτιαγμένες από πολύτιμους λίθους και καθένας από αυτούς έχει διαφορετικές ιδιότητες. Έτσι επιλέγεις την πλάκα που θες ανάλογα με τις ανάγκες σου. Επιπλέον, είναι πολλαπλών χρήσεων οπότε τις αγοράζεις μία φορά και τις χρησιμοποιείς όποτε και όσο θες. Είναι τα τέλεια εργαλεία χαλάρωσης για τις μέρες που θέλεις να κάνεις ένα beaute στο σπίτι.

Επειδή όμως θα βρεις τεράστια ποικιλία και μπορεί να μην ξέρεις τι να διαλέξεις εμείς σου προτείνουμε δύο πλάκες για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου στον μαγικό κόσμο αυτής της θεραπείας. Μεταξύ πολλών άλλων χρήσεων που έχουν είναι και οι δύο κατάλληλες για να κάνεις μασάζ στα χείλη σου μαζί με το αγαπημένο σου έλαιο. Κάνοντας αυτή τη διαδικασία πριν το make up θα δεις διαφορά στο πόσο σαρκώδη θα φαίνονται τα χείλη σου. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα τοποθέτησε τις πλάκες στο ψυγείο για λίγη ώρα πριν τις χρησιμοποιήσεις.

Από αμέθυστο

Με το Crystallove Amethyst Gua Sha Plate που είναι φτιαγμένη από κομμένο στο χέρι αμέθυστο μπορείς να ξεκινήσεις κάνοντας μασάζ στο πρόσωπό σου με τη βοήθεια του αγαπημένου σου ελαίου ή ορού. Στο κουτί της θα βρεις όλες τις απαραίτητες οδηγίες για τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσεις.

Καθαρίζει από τις τοξίνες και ενισχύει την αποτοξίνωση και την κυκλοφορία του αίματος ενώ παράλληλα μειώνει τις ρυτίδες, το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Επιπλέον, αφήνει το δέρμα καθαρό, λαμπερό και ευλύγιστο. Ηρεμεί τους μυς του προσώπου και είναι ιδανικό για προβλήματα ακμής.

Από ορυκτό νεφρίτη

 

Η Zoë Ayla Luxurious Jade Gua Sha Therapy Tool είναι φτιαγμένη από ορυκτό νεφρίτη. Με τη βοήθεια της μπορείς να ανακαλύψεις τη δύναμη και τη γοητεία της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής και αποκτήσεις νεανικό πρόσωπο.

Συμβάλλει στη μείωση των σημαδιών της γήρανσης (ρυτίδες, λεπτές γραμμές) και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος. Ακόμα, ενισχύει το περίγραμμα του προσώπου, μειώνει τις ατέλειες και ανακουφίζει το δέρμα από την ερυθρότητα. Μετά από το μασάζ με τη χρήση αυτής της πλάκας θα δεις το δέρμα σου αισθητά πιο λαμπερό. Αυτό το πετυχαίνεις λόγω της αποτοξινωτικής δράσης που έχει.

 Featured photo: www.satnam-club.com