Έφτασε η ώρα και για σένα να ντυθείς γαμπρός! Κι επειδή πολύς λόγος γίνεται για το τι θα βάλει η νύφη, τι λουλούδια θα κρατήσει, τι μακιγιάζ θα έχει κι εσένα σε έχουν στην απέξω, εμείς σε σκεφτήκαμε. Ψάξαμε, αναλύσαμε και ερευνήσαμε ποια είναι τα καλύτερα κουστούμια και look για γαμπρούς και σου δίνουμε το μοναδικό οδηγό για άντρες. Έχουμε και λέμε:

Μπλε

blue.jpg

Το μπλε κουστούμι είχε, έχει και θα έχει πάντα την τιμητική του στους γάμους. Μπλε σκούρο, ραφ και έντονο μπλε είναι οι αποχρώσεις που κυριαρχούν. Το μπλε σκούρο κουστούμι είναι μια safe επιλογή που έχει κομψό και στιλάτο αποτέλεσμα. Το μπλε ραφ είναι μοντέρνο και νεανικό ενώ το έντονο μπλε, που προτείνουμε και πιστεύουμε, είναι το απόλυτο χρώμα για φέτος.

Γκρι

grey.jpg

Το γκρι κουστούμι είναι επίσης μια safe επιλογή που όμως με το κατάλληλο ένδυμα και στήσιμο  μπορεί να γίνει ιδιαίτερο και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Αν επιλέξεις το γκρι, δοκίμασε να επενδύσεις και σε ένα γιλέκο σε ίδιο χρώμα που χαρίζει ξεχωριστό ρετρό στυλ ενός τζέντλεμαν.

Χρώμα

color.jpg

Επειδή ο γάμος θεωρείται από πολλούς μια σημαντική τελετή αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να παίξεις με χρωματισμούς στο ντύσιμό σου. Διάλεξε χρώματα σε κουστούμι που δεν έχεις ξαναδεί σε γάμους όπως γαλάζιο, πράσινο, καφέ ανοιχτό και ξεχώρισε με την επιλογή σου.

Διαφορετικό χρώμα

different.jpg

Μια σύγχρονη επιλογή για κουστούμι είναι αυτό που έχει διαφορετικό χρώμα παντελόνι με σακάκι! Το πιο πιθανό, είναι η μαμά και οι θείες σου να σε κοιτάνε περίεργα αλλά το σίγουρο είναι ότι θα κερδίσεις όλα τα υπόλοιπα βλέμματα. Συνδύασε ανοιχτό παντελόνι με σκούρο σακάκι και δώσε έμφαση στις λεπτομέρειες με γραβάτα ή παπιγιόν.

Λεπτομέρειες

details1.jpg

deatails2.jpg

Μιας και είπαμε για τις λεπτομέρειες, είναι η βασικές για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Ένα γιλέκο, ένα μαντήλι στο πέτο με χρώμα, ένα παπιγιόν η μια γραβάτα με σχέδια θα δώσει έμφαση στο ντύσιμό σου και θα σου χαρίσει ένα τέλειο αποτέλεσμα ακόμα κι αν έχεις κάνει την πιο safe επιλογή. Είναι η καλύτερη λύση για σένα που ταλαντεύεσαι και σε προβληματίζει ένα κουστούμι με χρώμα.

Μην ξεχνάς ότι είναι απαραίτητο να είσαι άνετος μέσα στο κουστούμι γι αυτό διάλεξε το σωστό μέγεθος και να έχει καλό ράψιμο επάνω σου. Εξάλλου θα το φοράς και θα χορεύεις όλο το βράδυ! Επίσης, διάλεξε το κουστούμι που θα σε κάνει να νιώθεις καλά και θα το φοράς χωρίς να σε φοράει. Αν δεν νιώθεις σίγουρος για την επιλογή, πάρε μαζί σου μια φίλη σου που εμπιστεύεσαι ή ακόμα μπορείς να επικοινωνήσεις και μαζί μας! Θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε.

 Η ώρα η καλή!