Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου Exelia αξιοποιεί τα πολύτιμα συστατικά της φύσης και μέσα από το πρίσμα της επιστήμης προάγει την ομορφιά εκ των έσω.

Στις αρχές των 80’s οι Weather Girls τραγουδούσαν «God Bless mother nature» στο θρυλικό Ιt’s raining men προκαλώντας το χορό της θηλυκής «βροχής» τους. Η μητέρα φύση φαίνεται να είναι ανέκαθεν σύμμαχος των γυναικών στην περιποίηση και τη φροντίδα της επιδερμίδας τους, προσφέροντας απλόχερα «θαυματουργά» συστατικά που αποτελούν τη βάση για λαμπερό δέρμα.

Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια  Cana αποφάσισαν να αξιοποιήσουν τον «χρυσό» της φύσης, το ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, δημιουργώντας τα καλλυντικά Exelia Cosmetics, τα οποία αποτελούν την τέλεια σύνθεση Φύσης και Επιστήμης. Είναι γνωστό ότι το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες όπως η ηλιακή ακτινοβολία και η ρύπανση της ατμόσφαιρας, καθυστερώντας σημαντικά τη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος. Οι πρωτοποριακές και ταυτόχρονα εξευγενισμένες, ανάλαφρες συνθέσεις της σειράς Exelia Cosmetics έχουν στοχευμένη δράση κατά των ρυτίδων, ενυδατώνουν και βελτιώνουν σημαντικά την υφή του δέρματος.

face care_cream_Noily_b (Small)

special care_serum_k_b (Small)

clean_makeup remover oil (Small)

Η Exelia παράλληλα με την ομορφιά μας υπενθυμίζει πόσο σημαντική είναι η μέριμνα για την ευεξία και την υγεία μας. Δε σταματά να αναπτύσσει την κοινωνική της δράση, στηρίζοντας ενεργά φορείς και οργανισμούς με γνώμονα την σωστή ενημέρωση, την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών: τον καρκίνο του μαστού, τον σακχαρώδη διαβήτη και τις διατροφικές διαταραχές. Για κάθε συσκευασία που πωλείται, προσφέρει 1 ευρώ στους παραπάνω φορείς, κάνοντας μας όλους αρωγούς στην τόσο σημαντική αυτή προσπάθεια.

*Αναζητήστε τη σειρά περιποίησης προσώπου Exelia Cosmetics αποκλειστικά στα φαρμακεία.