Και φυσικά, ο Σεπτέμβρης είναι ιδανική περίοδος για να δοκιμάσεις ένα νέο κούρεμα. Μετά το καλοκαίρι το κούρεμα είναι όχι μόνο αναζωογονητικό αλλά και απαραίτητο για να επαναφέρεις τα μαλλιά σου σε καλή κατάσταση. Όμως, δεν είναι σωστή ανανέωση αν δεν πειράξεις και λίγο το look σου.

Γι’ αυτό και τα ιδανικά κουρέματα είναι είτε αφέλειες είτε bob. Όσο κι’ αν αγαπάμε τις αφέλειες και τα iconic looks που δημιουργούν, το bob είναι πιο εύκολο για την καθημερινότητα. Επίσης, είναι πιθανότερο να σε κρατήσει ικανοποιημένη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Συνήθως, 1-2 βδομάδες αφού κόψεις αφέλειες ξεκινάς να αναπολείς τα μαλλιά σου πριν το κούρεμα και να χάνεις την όρεξη να τις “φτιάξεις” κάθε πρωί. Αντίθετα, μπορείς να προσαρμόσεις το bob σου εντελώς στο στυλ και τα χαρακτηριστικά σου. Επίσης, μπορεί να γίνει όσο high ή low maintenance θες, αφαιρώντας την ανάγκη πολύωρου styling, όπως συμβαίνει με τις αφέλειες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το επέλεξε και η Kourtney Kardashian ενθουσιάζοντας τους fans της σε όλο τον κόσμο. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι από celebrities, μοντέλα και influencers πριν πας στο κομμωτήριο.
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Εάν και εσύ είσαι πλέον έτοιμη να δοκιμάσεις ένα bob κούρεμα, δες παρακάτω τα αγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης για τέλειο styling με ελάχιστη προσπάθεια:
Ouai – Wave Spray, sephora.gr
Bumble and Bumble – Brilliantine, sephora.gr
 
Bumble and Bumble – Pret a Powder, sephora.gr