Μια ποιοτική,  χειροποίητη τσάντα είναι ο ορισμός της επένδυσης για την γκαρνταρόμπα μας. Είναι το αξεσουάρ που μεταμορφώνει και την πιο απλή εμφάνιση σε statement και γιατί όχι, να μας συντροφεύει για πολλά χρόνια.  

Σε αυτές τις αδιατάρακτες, διαχρονικές επιλογές ανήκουν και οι τσάντες  The Holy Bag. Ένα ελληνικό brand  που ανταγωνίζεται σε ποιότητα και αισθητική διεθνή luxury brands και για αυτό το χειμώνα μας συστήνει την capsule collection The Muse. 

Η minimal αισθητική και οι λεπτομέρειες που κερδίζουν στα σημεία, τις έχουν φέρει πρώτες στη λίστα μας και όχι άδικα. Αξίζει μόνο να αναφέρουμε ότι κάθε τσάντα είναι χειροποίητη και κατασκευάζεται στην Ελλάδα από εξειδικευμένους τεχνίτες. Έτσι, όλες οι Holy Bag είναι το ίδιο μοναδικές όσο εσύ! 

Από τις κλασικές tote, στις σύγχρονες shoulder bags, τα στυλ που προστίθενται στη wishlist μας έχουν έναν κοινό παρονομαστή: την μοναδικότητα κάθε γυναίκας. Σε αποχρώσεις και υφές που βασίζονται σε χρώματα όπως το αξεπέραστο βουργουνδί, το χρώμα του πούρου, το λαδί και το μαύρο, το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή από all time classic τσάντες που δεν θα χάσουν ποτέ την αξία τους.    

Η πηγή έμπνευσης της δημιουργού και founder του brand, Αντωνίας Σκανδαλάρη για την χειμερινή συλλογή The Muse Collection -εμπνευσμένη από την Ελληνική Μυθολογία και τις 9 Μούσες- δεν είναι άλλη φυσικά από την ίδια την γυναίκα και τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της 

Oversized, tote bags, buckets και mini bags συνθέτουν μια συλλογή που μας προσκαλεί να δημιουργήσουμε τη δική μας εικόνα και το δικό μας, προσωπικό στυλ.  

 «H τσάντα είναι πραγματικά “game changer”, ένα πολύτιμο αξεσουάρ που μπορεί να προσαρμοστεί, να ενσωματωθεί και να αλλάξει όλη την εικόνα μας. Η δυναμική μίας τσάντας είναι απεριόριστη, ακριβώς όπως και κάθε γυναίκας.» υπογραμμίζει η designer.  

POLYHYMNIA 

Βλέποντας τη νέα limited συλλογή, μας είναι δύσκολο να μην υποκύψουμε στην γοητεία μιας Holy Bag που αποτελεί τον ορισμό του style item που αντέχει στον χρόνο.  

Με γνώμονα τον μίνιμαλ σχεδιασμό, την ποιότητα και την βιωσιμότητα, κάθε Holy Bag έχει τον δικό της μοναδικό χαρακτήρα. Οι δυναμικές γραμμές, τα καθαρά σχήματα, οι χειροποίητες πλέξεις και η παλέτα σε γήινες αποχρώσεις, φέρνουν στο προσκήνιο μία νέα οπτική για το αγαπημένο μας αξεσουάρ και μας προσφέρουν την ελευθερία να το εντάξουμε σε κάθε μας outfit. 

MELPOMENE 
TERPSICHORE 
ERATO  
CLIO  

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή ΕΔΩ 

Eshop: theholybag.com 

Facebook @theholybag | Instagram @theholybaggr