Με αφορμή το νέο τους mini album με τίτλο Κακό Ποίημα, ο Γιάν Βάν και ο Παύλος Παυλίδης συναντιούνται στη σκηνή του Gagarin 205, την Παρασκευή 19 Απριλίου.

«Γιάν Βαν» ονομάζεται το project του Jan Van de Engel (ντράμερ, Γιάννη Αγγελόπουλου). Είναι ένας ιδιαίτερος συνδυασμός afro-beat, funk και pop κουλτούρας. Μια εξερεύνηση στην παράδοση με λαϊκά όργανα, έχοντας ως ατο ομότιτλο άλμπουμ του 2015.

Το Κακό Ποίημα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο άλμπουμ με 6 κομμάτια σε ιδιαίτερες συνθέσεις και επίκαιρους στίχους. Ο Παύλος Παυλίδης αγκαλιάζει με τη φωνή του τις δημιουργίες του Ευθύμη Φιλίππου και του Jan Van de Engel, καθώς και του μεταφραστή Αχιλλέα Κυριακίδη. Με τον αριστοτεχνικό του τρόπο ο Παύλος Παυλίδης σε αυτό το live θα μας ταξιδέψει από την αγαπημένη μας «Μαίρη» έως το νέο του τραγούδι «Κλωστή», που ξεχώρισαμε από το νέο άλμπουμ.

Στις 19 Απριλίου η pop, λαϊκόδημοτική παράδοση του Γιαν Βαν, με τη χορευτική μουσική του synth και τα προσωπικά στοιχεία του Παύλου Παυλίδη.

Line up

Παύλος Παυλίδης : φωνή

Φώτης Σιώτας : φωνή και βιολί

Βαγγέλης Στεφανόπουλος : πιάνο, synths

Παρασκευάς Κίτσος : μπάσο, φωνή

Jan Van Engel : τύμπανα

Brian Coon : ηχοληψία

Τιμή εισιτηρίου : προπώληση 10 ευρώ , ταμείο 12 .

Σημεία Προπώλησης : viva.gr / τηλεφωνικά στο 11876 , Reload , Seven Sports , Ευριπίδης

*Extra tip: τα πρώτα 100 εισιτήρια περιλαμβάνουν κωδικό για δωρεάν download του άλμπουμ  Με κάθε εισιτήριο προαιρετική είναι η αγορά του ψηφιακού άλμπουμ με 2 ευρώ.

Τοποθεσία: Gagarin 205 , Λιοσίων 205 , Αθήνα


featured image: ogdoo.gr