Για ποιο λόγο ίσως πρέπει το κάθε ζώδιο να φέρεται πιο εγωιστικά

Για ποιον λόγο ίσως πρέπει το κάθε ζώδιο να φέρεται πιο εγωιστικά

Τις περισσότερες φορές ο εγωισμός συγκαταλέγεται στα αρνητικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου. Από μικρή μαθαίνεις να μην είσαι εγωίστρια, να μοιράζεσαι, να μην κοιτάς μόνο τον εαυτό σου. Τι γίνεται όμως με τον εγωισμό που σε προστατεύει από ανθρώπους και καταστάσεις; Που σε κρατάει μακριά από το να πληγωθείς; Ναι, είναι φορές που χρειάζεται μια δόση εγωισμού. Κάθε φορά και για κάθε άνθρωπο οι λόγοι είναι διαφορετικοί. Βασικό ρόλο διαδραματίζει και το ζώδιό σου. Για το καθένα ζώδιο υπάρχουν ξεχωριστοί λόγοι που θα πρέπει να προσθέσει λίγο εγωισμό στη ζωή του και στη συμπεριφορά του. Να φερθεί για λίγο πιο εγωιστικά από ότι υποδεικνύουν οι κανόνες της κοινωνίας.

Για να δούμε τους λόγους που το κάθε ζώδιο ίσως πρέπει να φερθεί και λίγο εγωιστικά

Κριός

Θα πρέπει να είσαι πιο εγωίστρια γιατί η αλήθεια είναι πως κανείς άλλος δεν θα σε σώσει. Πρέπει να πάρεις την ευτυχία σου στα χέρια σου.

Ταύρος

Δεν πρόκειται να φτάσεις πουθενά στη ζωή σου εάν συνεχίζεις να αφήνεις τους άλλους να πατούν πάνω σου. Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο να είσαι καλός και να είσαι θύμα.

Δίδυμοι

Πρέπει να είστε πιο εγωιστές γιατί αξίζετε να περιποιηθείτε και γιατί όχι, να κακομάθετε τον εαυτό σας. Αξίζετε λίγη αυτο-αγάπη.

Καρκίνος

Πρέπει να είσαι πιο εγωιστής γιατί πάντα δίνεις, πάντα προσφέρεις στους άλλους. Αξίζει να δώσεις στον εαυτό σου τουλάχιστον ένα μέρος της καλοσύνης που έχεις δώσει σε άλλους.

Λέων

Πρέπει κάποιες φορές να καταλαβαίνεις πως η γνώμη σου είναι η μόνη που έχει σημασία. Πρέπει να σταματήσεις να νοιάζεσαι τι σκέφτονται οι άλλοι και να αρχίσεις να ακούς αυτό που θέλει η καρδιά σου.

Παρθένος

Θα πρέπει να είσαι πιο εγωίστρια γιατί δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να κάνεις ό,τι είναι καλύτερο για τον εαυτό σου. Μην νιώθεις τύψεις όταν δεν συμβουλεύεσαι κανέναν σε αποφάσεις για τη ζωή σου.

Ζυγός

Είναι γεγονός πως δεν μπορείς να τους ευχαριστείς όλους. Κάποιος θα είναι πάντα θυμωμένος μαζί σου, οπότε αντί να κάνεις αυτό που νομίζεις ότι περιμένουν άλλοι από εσένα, κάνε αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις.

Σκορπιός

Πρέπει να είσαι πιο εγωίστρια, επειδή δίνεις πάρα πολύ από τον εαυτό σου. Έχεις αφήσει πίσω τον εαυτό σου προσπαθώντας να είσαι εκεί για όλους τους άλλους - και δεν είσαι εκεί για τον εαυτό σου.

Τοξότης

Θα πρέπει να είσαι πιο εγωίστρια, γιατί ναι είναι δυνατόν να είσαι πολύ καλή, πολύ γενναιόδωρη, πολύ χαρισματική. Μερικές φορές, πρέπει να ανησυχείς για τον εαυτό σου. Όχι μόνο για όλους τους άλλους γύρω σου.

Αιγόκερως

Θα πρέπει να είσαι πιο εγωίστρια γιατί έχεις μόνο μία ζωή. Ίσως πρέπει να τη ζήσεις όπως ακριβώς θέλεις.

Υδροχόος

Δεν μπορείς να φροντίσεις τους άλλους εάν δεν φροντίζεις τον εαυτό σου. Πρέπει να προσθέσεις περισσότερο εγωισμό στη συμπεριφορά σου και να μην βάζεις τον εαυτό σου κάτω από όλους.

Ιχθύς

Θα πρέπει να είσαι πιο εγωιστής γιατί πάντα βάζεις τους άλλους μπροστά σου. Δεν αντιμετωπίζεις ποτέ τον εαυτό σου σαν προτεραιότητα.

featured photo: unsplash.com/@brookecagle

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.