Γιατί πρέπει να πίνεις γάλα πριν από ένα road trip

Γιατί πρέπει να πίνεις γάλα πριν από ένα road trip

Αν θες να αποφύγεις τις πολλές στάσεις στα WC της εθνικής

Αν δεν μπορείς να αντισταθείς στην ιδέα ενός road trip, ξέρεις πολύ καλά το πόσα προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει το θέμα τουαλέτα. Ναι, τσεκάρεις πάντα να την έχεις επισκεφθεί τουλάχιστον δύο φορές πριν φύγεις. Αλλά από πού θες να το πιάσουμε; Από την κίνηση; Από την αμφίβολη καθαριότητα των δημόσιων WC στην εθνική ή στα cafe; Από όπου και να το πιάσεις, στην καλύτερη θα θέλεις να πας τουαλέτα τουλάχιστον μια φορά κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Στη χειρότερη, θα αποφεύγεις να πίνεις νερό ακριβώς για αυτόν τον λόγο και θα καταλήξεις αφυδατωμένη. Και τώρα θα αναρωτιέσαι τι σχέση έχει το γάλα με όλα αυτά.

Σου έχουμε καλά νέα

Σύμφωνα με μελέτες, το να πίνεις ένα ποτήρι κρύο γάλα μπορεί να είναι η λύση σε όλα τα τουαλετο-κεντρικά ζητήματα που αντιμετωπίζεις σε ένα road trip.

Γιατί;

Είναι πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία και ηλεκτρολύτες, όπως το ποτάσιο, οι οποίοι δεν σε κρατάνε απλώς ενυδατωμένη. Το σώμα σου κάνει πολύ περισσότερη ώρα να τους διεργαστεί. Έτσι, κερδίζεις αρκετό χρόνο μέχρι να ξαναχρειαστεί να πας στην τουαλέτα. Απλά πιες ένα ποτήρι γάλα πριν μαζέψεις το backpack σου και φύγεις και είσαι έτοιμη.

Δες ακόμα:

7 συμβουλές για να κάνεις το καλύτερο road trip της ζωής σου


featured image: TWENTY20

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.