Ξεκινάει κι επίσημα ένα νέο κεφάλαιο στη σειρά The Crown που αναμένουν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο (ανάμεσα σε αυτούς κι εμείς). Λίγες ημέρες πριν, το Netflix δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της Olivia Colman ως Queen Elizabeth II για την τρίτη σεζόν κι έτσι άρχισαν οι αποκαλύψεις για τους νέους ηθοποιούς που θα στελεχώσουν τη σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, η Olivia Colman θα αντικαταστήσει την Claire Foy, η οποία υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία τη Βασίλισσα τις δύο προηγούμενες σεζόν της σειράς. Άλλη μία τεράστια αλλαγή, ωστόσο, είναι κι η δεκαετία στην οποία θα εκτυλιχθούν τα νέα επεισόδια, καθώς η τρίτη σεζόν διαδραματίζεται στα τέλη του ’60 και τις αρχές του ’70. Ως εκ τούτου, οι ηθοποιοί έπρεπε να είναι μεγαλύτεροι ηλικιακά ώστε να φανεί αυτό το πέρασμα του χρόνου.

Σημειώνεται πως η Helena Bonham Carter θα υποδυθεί την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, ενώ ο Ben Daniels έχει αναλάβει τον ρόλο του Antony Armstrong – Jones. Στο νέο καστ ηθοποιών θα βρίσκεται κι ο Tobias Menzies που θα ενσαρκώσει τον Πρίγκιπα Φίλιππο, με τις πηγές να κρατούν ακόμη κρυφό το όνομα της ηθοποιού που θα αναλάβει τον ρόλο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Δες ακόμα:


featured photo: popsugar.com