Φορεσε το πουκαμισο σου αναποδα Savoir Ville

Ο Alexander McQueen σε μια συνέντευξή του το 2009 στο Nymag.com δήλωσε ότι διανύουμε μια νέα εποχή στη μόδα, στην οποία δεν υπάρχουν κανόνες! Κι απ’ ό,τι φαίνεται επιβεβαιώθηκε. Αρκεί μια ματιά στους λογαριασμούς των bloggers στο Instagram για να καταλάβει κανείς ότι στη μόδα επιτρέπονται όλα, αρκεί το αποτέλεσμα να φανερώνει προσωπικό στυλ και γούστο.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια ο συνδυασμός floral με ρίγα ήταν απαγορευτικός και σε καμία περίπτωση δε δήλωνε στυλ-το αντίθετο μάλιστα! Μέχρι που μπήκε στη ζωή μας το mix & match και ξεχάσαμε όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τότε. Σ’ αυτό φυσικά πάντα παίζουν το ρόλο τους τα διάφορα πρότυπα και fashion icons. Η Carrie Bradshaw για παράδειγμα ήταν εκείνη που αποθέωσε τo mix & match, σε σημείο μάλιστα που, εμείς οι κοινές θνητές θα φαντάζαμε τουλάχιστον αστείες να κυκλοφορούμε στους δρόμους της Αθήνας με αντίστοιχης έμπνευσης outfits.

Και από την Carrie του μακρινού παρελθόντος, ερχόμαστε στο σήμερα και την τάση που έχει κατακλύσει τα instafeeds με hashtags #shirtonbackwards και #backwardsshirt. Ουσιαστικά πρόκειται για το πουκάμισό σου φορεμένο ανάποδα. Και όχι για να μη σε ματιάζουν, αλλά για μια statement unconventional εμφάνιση.

Μπορείς λοιπόν να δέσεις το πουκάμισό σου φιόγκο αφήνοντας ακάλυπτη την πλάτη και πιάνοντας τα μαλλιά σου σε ανάλαφρο, χαλασμένο κότσο Φορεσε το πουκαμισο σου αναποδα Savoir Ville

…ή κουμπωμένο μέχρι πάνω

Φορεσε το πουκαμισο σου αναποδα Savoir Ville

Φορεσε το πουκαμισο σου αναποδα Savoir Ville

…ή απλά κουμπώνοντας μόνο το ένα κουμπί για sexy, θηλυκό look.

Φορεσε το πουκαμισο σου αναποδα Savoir Ville