Τον τελευταίο μήνα  η Meghan Markle μας έχει απασχολήσει πολύ εξαιτίας του αρραβώνα της με τον Πρίγκιππα Harry. Το γυναικείο κοινό στέκεται, κυρίως, στο πόσο fit και γυμνασμένη είναι. ‘

Οπως η ίδια δήλωσε στο Harper’s Bazaar, “το Pilates Platinum είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις στο σώμα σου“. Μέσω αυτής της γυμναστικής, ιδρώνεις τόσο που όλες οι τοξίνες φεύγουν και χάνεται πιο εύκολα και γρήγορα το βάρος.

Αντίστοιχα, σε άλλη συνέντευξή της στο Women’s Health UK δήλωσε πως προτιμάει και τα μαθήματα Vinyasa Yoga. Πρόκειται για ένα είδος yoga η οποία έχεις ως κύριο χαρακτηριστικό, το συγχρονισμό των αναπνοών που παίρνεις με τις κινήσεις που κάνεις. Με αυτό τον τρόπο, ενεργοποιείται και το αερόβιο κομμάτι της άσκησης λόγω των συνεχών κινήσεων, ενώ ταυτόχρονα γυμνάζεις όλους τους μύες, επιτυγχάνοντας καύση του λίπους αλλά και ψυχική χαλάρωση. Συνδυάζει αυτού του είδους yoga με hip hop μουσική και να βρίσκεται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με κεριά. Πολλές φορές, προσθέτει, αισθάνεται να βαριέται να το κάνει αλλά έπειτα σκέφτεται πόσο καλό θα της κάνει και γρήγορα αλλάζει γνώμη.

 Άλλωστε, ο υγιεινός τρόπος ζωής ήταν αναπόφευκτος για την Meghan αφού η μητέρα της ήταν δασκάλα της  yoga και έχει μεγαλώσει σε τέτοιο περιβάλλον.