Η Ελένη Μπουγιουκλή ή αλλιώς Fashionell, έρχεται από την Ύδρα και έχει καταφέρει να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Δημιουργώντας το προσωπικό της blog αλλά και ενημερώνοντας, καθημερινά, τους λογαριασμούς της στα social media, η Fashionell μας δείχνει τη μεγάλη της αγάπη για τη μόδα, τα ιδιαίτερα στυλ, τα ταξίδια, ενώ παράλληλα, μας δίνει διάφορα tips τόσο για τα outfits όσο και για την περιποίηση μας.

Βέβαια, είναι πολλές οι φορές που αναρωτιέμαι από πού πηγάζει, στον καθένα ξεχωριστά, η αγάπη του για κάτι. Έτσι, αποφάσισα να μάθω λίγα πράγματα για την ίδια τη Fashionell, με σκοπό να καταλάβω πως μία fashion blogger κάνει αυτό που κάνει, με πάθος.

2

Αυτό που αναρωτήθηκα πρώτα απ’ όλα, ήταν, τι σημαίνει μόδα για εκείνη:

«Για εμένα, οποίος ασχολείται με το χώρο της μόδας, δουλεύει για να εμπνέει. Μόδα είναι υπέροχοι συνδυασμοί, φρέσκες ιδέες και πάνω από όλα αντικατοπτρισμός της προσωπικότητας και της διάθεσης μου!»

 … αλλά και το πώς της δημιουργήθηκε η επιθυμία να ασχοληθεί με αυτή:

«Το να ασχοληθώ με το χώρο της μόδας ήταν πάντα το όνειρο μου! Έτσι και το Fashionell blog, ήταν το πρώτο βήμα μέχρι να φτάσω στο στόχο μου!»  Μέσα σε αυτό το «ημερολόγιο μόδας», η Ελένη, καταγράφει τις ιδέες, τα στυλ, τα events που η ίδια επισκέπτεται, με τη δικό της τρόπο και μέσα από τη δική της οπτική γωνία. Και όλα αυτά, συνοδευόμενα πάντα από φωτογραφίες!

1

Επιπλέον, στην ερώτηση “τι πιστεύεις ότι σε κάνει ξεχωριστή από τις υπόλοιπες fashion bloggers”, η Ελένη απάντησε:

«Αυτό που κάνει κάθε πραγματικό fashion blogger να ξεχωρίζει, είναι να κρατάει το style που του αρέσει, καθώς ο κάθε αναγνώστης επιλέγει να τον παρακολουθεί για αυτό το λόγο! Προβάλω πάντα αυτό που θα μου άρεσε να φορέσω στην καθημερινή μου ζωή και θα με κάνει να νιώθω όμορφα.»

Επίσης, έμαθα και κάτι άλλο. Η Fashionell λατρεύει τις τσάντες! «Το Α και το Ω! Πάντα νιώθω υπέροχα όταν έχω να συνδυάσω μια ολοκαίνουργια τσάντα με το outfit μου!»

3

Όσο για το μέλλον, φαίνεται αισιόδοξη και δεν παραλείπει το κομμάτι του blogging από τα σχέδια της: «Θα ήθελα να συνεχίσω να ασχολούμαι και να αγαπώ το blogging όπως το κάνω μέχρι και σήμερα. Θα ήθελα κάθε μέρα να ξυπνάω ενθουσιασμένη και χαρούμενη με ότι κάνω και να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται!»

Αλλά το blogging δεν σταματάει εδώ. Πολύ σύντομα, με τη δημιουργία δικού της καναλιού στο You tube, η Ελένη θα συνεχίσει να μας ενημερώνει αλλά και να μας εμπνέει!

site facebook | instagram

Ανδριάνα Αργυροπούλου