Αν η κομψότητα του Παρισιού ήταν μέχρι πρότινος αυτό που επεδίωκαν να προσεγγίσουν όλα τα street style looks, τώρα είναι η μίνιμαλ σκανδιναβική υπεροχή. Σε αυτή αναζητούν να βρουν έμπνευση ολοένα και περισσότερα σύνολα στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας κάθε σεζόν. Τα Scandi Girls ξέρουν πώς να συνδυάζουν μαζί το στυλ με την πρακτικότητα. Μιας και οι θερμοκρασίες στη fashion week της Στοκχόλμης είναι ιδιαίτερα χαμηλές.

Αυτή την εβδομάδα, η σουηδική πρωτεύουσα προσέφερε μια ακόμη σελίδα καθαρού σκανδιναβικού street style στο ‘βιβλίο της μόδας’. Διατηρώντας μερικά ήδη υπάρχοντα trends όπως τις PVC τσάντες, τα μακριά κασκόλ με τα μεγάλα logo και τα chunky sneakers. Με τη διαφορά ότι φέτος τα χρώματα ήταν αυτά που κυριάρχησαν. Κυρίως σε neon και παστέλ αποχρώσεις, οι οποίες αναμίχθηκαν με ουδέτερες όπως αυτή του μπεζ και του λευκού.

Oversized παλτό και κοστούμια, πέρλες, kitten heels και το διαχρονικό καρό: Απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως όταν πρόκειται για τη μόδας, τα Scandi Girls δεν μας απογοητεύουν ποτέ!

Δες ακόμα:

Lucy Williams approves: Τα beauty προϊόντα που αγαπά η Βρετανίδα blogger