Τα τελευταία χρόνια, οι ηλεκτρονικές αγορές φαίνεται να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε παραγγελία, θα πρέπει να έχουμε βασικές οδηγίες για να δούμε αν και κατά πόσο μας συμφέρει να αγοράσουμε. Πρέπει λοιπόν, να δούμε αν γίνονται αποστολές στην χώρα μας, αν μας συμφέρουν τα έξοδα αποστολής, τις ημέρες παράδοσης, τη δυνατότητα επιστροφής προϊόντων, τη διαδικασία πληρωμής και εννοείται την ποιότητα των ρούχων. Αξίζει επιπλέον να αναζητήσεις το email εξυπηρέτησης πελατών και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.

Παρακάτω έχουμε μία λίστα με τα κορυφαία fashion e-shops του κόσμου για να μπορείς να κάνεις τις αγορές χωρίς ενδοιασμούς.

thumb_5dd33901ac2fccb327cf8bfd15439e195a57240e_bof_company_logo_header

Έχει έδρα το Λονδίνο και μέχρι στιγμής διαθέτει 350 καταστήματα. Ανήκει σε ένα από τα πιο αξιόπιστα site, αφού η εξυπηρέτηση πελατών είναι πάντα διαθέσιμη να μας βοηθήσει. Διαθέτει app, για εύκολες και γρήγορες αγορές, ενώ οι τιμές του είναι αρκετά προσιτές για όλους. Το River Island, διαθέτει plus size ενώ παράλληλα μπορούμε να βρούμε πολύ εύκολα το σωστό νούμερο για εμάς, σύμφωνα με τον ειδικό οδηγό. Οι αγορές, φτάνουν στην πόρτα μας μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες και το κόστος αποστολής είναι στα 8 ευρώ, ενώ αν η παραγγελία μας υπερβαίνει τα 60 ευρώ, η εταιρία την στέλνει εντελώς δωρεάν.

topshop-logo

Το Topshop, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία e-shop, ειδικά στην χώρα μας, μιας και δεν υπάρχει διαθέσιμο κατάστημα. Ιδρύθηκε το 1964 και μέχρι σήμερα διαθέτει 32 καταστήματα σε Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ολλανδία και Ιρλανδία. Πρόκειται για ρούχα ποιοτικά και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ενώ εδώ, δεν θα βρείτε μόνο ρούχα αλλά και προϊόντα ομορφιάς. Δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές και μαθητές να κάνουν τις αγορές τους με έκπτωση 10% και μας χαρίζουν τα μεταφορικά έξοδα για αγορές άνω των 75 ευρώ.

asos-logo

Μιλάμε για το απόλυτο e-shop, το πιο γνωστό, το πιο πολυσυζητημένο και το πιο κερδοφόρο ηλεκτρονικό κατάστημα. Αν και ιδρύθηκε σχετικά νωρίς, το 2000, έχει δικό του brand, το οποίο φυσικά το βρίσκουμε μόνο ηλεκτρονικά, αφού δεν υπάρχει κανένα μαγαζί της εταιρίας ASOS. Το site διαθέτει πάρα πολλά προϊόντα, από γνωστές εταιρίες και οίκους μόδας. Ωστόσο, εδώ θα βρούμε ρούχα, παπούτσια, τσάντες ακόμη και ρούχα για γάμο και βάπτιση. Όλα τα σχέδια είναι προσεγμένα και πάντα σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας. Μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας από το e-shop επιλέγοντας 3 διαφορετικούς τρόπους αποστολής. Standard Delivery με δωρεάν μεταφορικά πάνω από £22, Express Delivery με £8.88 και Next Working Day Delivery με £14.80.

forever-21-logo

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας βρίσκονται σε Λος Άντζελες και Καλιφόρνια. Η εξέλιξη της εταιρίας τα τελευταία χρόνια είναι ραγδαία. Ιδρύθηκε το 1984 και αυτή τη στιγμή διαθέτει 480 καταστήματα με όραμα τα 600 μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Διαθέτει νεανικά ρούχα και απευθύνεται σε γυναίκες, άντρες και εφήβους. Στη χώρα μας, μπορούμε να βρούμε κατάστημα Forever 21, το οποίο άνοιξε πρόσφατα στην Αθήνα. Το e-shop βεβαία διαθέτει μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε τις αγορές μας δωρεάν αν επιλέξουμε η αποστολή να γίνει στο κατάστημα της Ερμού, διαφορετικά με 6 ευρώ, η παραγγελία θα είναι στο σπίτι μας μέσα σε 5-7 εργάσιμες ημέρες. Το Forever 21, είναι η 5η μεγαλύτερη specialty retailer εταιρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και αυτό, την καθιστά αυτόματα μέσα στα κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα για να κάνει κάποιος τις αγορές του.

newlook-logo

Το New look ιδρύθηκε το 1965 στην Αγγλία και μέχρι σήμερα μετράει 593 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Το site της εταιρίας είναι αρκετά λειτουργικό, ακόμη και για εκείνους που δυσκολεύονται με τις ηλεκτρονικές αγορές. Απευθύνεται σε γυναίκες, άντρες αλλά και παιδιά και κάθε εβδομάδα φροντίζει να ανανεώνει τα looks ώστε να μας κρατά ενήμερους για όλες τις τάσεις της σεζόν. Το New look, δεν μας επιβαρύνει με τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 65 ευρώ και η επιστροφή για τα προϊόντα είναι εντελώς δωρεάν από την εταιρία. Χαρακτηριστική εικόνα άρθρου