Υπάρχει ένα σετ με σκεύη μαγειρικής που τις τελευταίες μέρες βλέπουμε συνεχώς στο feed μας στο Instagram και έχουμε ενθουσιαστεί. Είναι το σετ της εταιρείας Cookware και υπάρχουν πολλά, εκτός από τα απίστευτα χρώματά τους, που μας κάνουν να τα θέλουμε τώρα στην κουζίνα μας. Αρχικά, είναι ακριβώς η αισθητική που θέλουμε στην κουζίνα μας και είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο που κάνουν την εξοικονόμηση χώρου, παιχνιδάκι.

Εκτός από το γεγονός πως είναι αντικολλητικά, είναι κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά και αποτελούν την απόλυτη eco-friendly επιλογή.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caraway (@caraway_home)

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι γιατί τώρα τα θέλουμε πιο πολύ από ποτέ είναι γιατί τώρα έκανε την εμφάνιση του ένα Limited Edition χρώμα στα σετ, το Silt Green. Εάν είσαι και εσύ fan των αποχρώσεων του πράσινου, και συγκεκριμένα της μέντας την οποία σε αυτό το σετ έχουν συνδυάσει με χρυσές λεπτομέρειες, τότε σίγουρα θα το λατρέψεις. Το σετ διαθέτει μια κατσαρόλα και τρία διαφορετικά είδη τηγανιών.

Μαζί με αυτά υπάρχουν και δυο πολύ χρήσιμα εργαλεία για την αποθήκευσή τους. Ένα για όλα τα μαγειρικά σκεύη, και το καλύτερο, ένα για τα καπάκια που διαθέτουν τα τρία από αυτά.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caraway (@caraway_home)

Το πρόβλημα είναι πως όλα τα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου μας silt green, θα είναι διαθέσιμα από 15 Φεβρουαρίου, αλλά μόνο στο Crate & Barrel. Οπότε εάν μας ακούει κάποιος εκεί έξω, τα θέλουμε και στην Ελλάδα. Δεν πιστεύεις άλλωστε και εσύ ότι σε αυτό το νέο lockdown ένα σετ μαγειρικών σκευών το χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ;

featured photo: carawayhome.com