Ο σκοπός αυτού του κειμένου δεν είναι να σου παρουσιάσει απλά μερικά hair tutorials, αλλά να βελτιώσει σημαντικά το χρόνο προετοιμασίας σου το πρωί!

Δες τα παρακάτω απλά, αλλά stylish χτενίσματα που θα σου δώσουν μια συγκροτημένη εμφάνιση για τη δουλειά, χωρίς να σπαταλήσεις πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σου το πρωί.

Preppy χτένισμα

Χώρισε τα μαλλιά σου μισά μισά, και κάνε την αρχή μιας πλεξούδας στο πάνω μέρος. Στερέωσε με ένα λαστιχάκι και πρόσθεσε ένα μικρό αξεσουάρ, όπως έναν φιόγκο. Εάν έχεις αφέλειες ή φράντζα, άσε μερικά τουφάκια στο μπροστινό μέρος. Θα χαρίσουν το επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα που αρμόζει σε μια μέρα στο γραφείο.

Όλα ψηλά

Δεν έχεις χρόνο για λούσιμο το πρωί, συν του ότι τα μαλλιά σου δεν φαίνονται τόσο βρώμικα – όμως δεν είναι για να τα αφήσεις και κάτω. Ένα απλό bun μπαλαρίνας στην κορυφή του κεφαλιού κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπων αλλά και όλους τους τύπους μαλλιών.

Μισά μισά

Ιδανικό για μαλλιά με μπούκλες, πιάνοντας τα μισά μισά σε ένα μικρό bun. Κάνει τα χαρακτηριστικά σου να αναδεικνύονται πιο εύκολα. Κολακεύει και όσες φορούν γυαλιά, αλλά και βοηθά να κρύψεις τα ατίθασα αυτά τουφάκια που δεν στρώνουν με τίποτα.

Κορδέλες

Ένα όμορφο φουλάρι δεμένο χαλαρά σαν στέκα και τα υπόλοιπα μαλλιά πιασμένα κότσο δεν θα εξοικονομήσουν μόνο χρόνο από την προετοιμασία σου, αλλά και θα συμπληρώσουν το υπόλοιπο σύνολό σου.

Faux

Οι μπούκλες είναι ένα από τα χτενίσματα που δίνουν ιδιαίτερη ποικιλία στο look σου, καθώς μπορούν να αλλάξουν πανεύκολα όλη σου την εμφάνιση. Χώρισε τα μαλλιά σε δυο μέρη από το προηγούμενο βράδυ και κάνε χαλαρές πλεξούδες. Την επόμενη μέρα το πρωί μπορείς είτε να τα στερεώσεις σε ένα χαλαρό κότσο χαμηλά, είτε να τα βάλεις μέσα από το ζιβάγκο σου.