Στις μέρες μας το φλερτ μέσω texting είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Ωστόσο επειδή αυτού του είδους η επικοινωνία είναι αρκετά απρόσωπη δεν μπορείς να είσαι πάντα σίγουρη για το αν όντως υπάρχει χημεία μεταξύ σας. Άλλωστε πολλές -αρχικά- καλές συνομιλίες κατέληξαν σε όχι τόσο καλά ραντεβού. Υπάρχουν τέσσερα πράγματα που μπορείς να ελέγξεις για να είσαι κάπως πιο σίγουρη ότι θα είναι επιτυχημένη η από κοντά γνωριμία.

Προσπαθεί πραγματικά να σε γνωρίσει

Ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό ενός ανθρώπου που ενδιαφέρεται πραγματικά είναι να κάνει ερωτήσεις. Το κάνει ώστε να μάθει περισσότερα πράγματα για εσένα και να αποδείξει πως όντως υπάρχει χημεία ανάμεσά σας. Αυτό ενισχύεται ακόμα περισσότερο όταν οι ερωτήσεις του σχετίζονται με πράγματα που του είχες πει σε προηγούμενες μέρες. Δείχνει πως του αρέσει να μιλάει μαζί σου και όντως προσέχει τι λες.

Υπάρχει ισορροπία στην επικοινωνία

Είναι σημαντικό να προσπαθείτε και οι δύο να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον. Αν μόνο εσύ κάνεις ερωτήσεις και βρίσκεις τρόπους να ανοίγεις ή να συνεχίζεις την κουβέντα, τα προγνωστικά δεν είναι πολύ καλά. Αντίστοιχα αν είναι εκείνος που προσπαθεί σημαντικά περισσότερο από εσένα, ίσως να μην σε ενδιαφέρει αυτή η γνωριμία τόσο όσο νομίζεις. Κάτι που μάλλον δεν χρειάζεται να στο πούμε εμείς, το ξέρεις ήδη.

Επικοινωνείτε και με άλλους τρόπους

Το texting μπορεί να είναι βολικό για πολλούς όμως δεν αρκεί για μία ουσιαστική επικοινωνία. Άνθρωποι που όντως ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το άτομο που επικοινωνούν, θα προσπαθήσουν να βρουν και άλλους τρόπους να το κάνουν. Το τηλέφωνο ή ένα video call δείχνουν πως όντως υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον και δεν είναι μόνο μέσα στο μυαλό σου. Φυσικά το να γνωριστείτε από κοντά είναι το πιο σοβαρό δείγμα όλων. Εκεί θα είσαι λίγο πιο σίγουρη πως όλα εκείνα τα μεταμεσονύχτια μηνύματα άξιζαν τον κόπο.

Δείξε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου

Αυτός είναι ίσως ο πιο σίγουρος τρόπος για να καταλάβεις αν πράγματι μία κανονική συνάντηση έχει νόημα. Αν ανυπομονείς να τον γνωρίσεις τότε είσαι σε καλό δρόμο. Σημαίνει πως η επικοινωνία σας έχει χτιστεί με τέτοιο τρόπο που ήδη νιώθεις άνετα και είσαι σίγουρη ότι θα πάει καλά. Αν πάλι έχεις αμφιβολίες τότε κράτα μικρό καλάθι. Το ένστικτό σου έχει τους λόγους του που δεν σε αφήνει να ενθουσιαστείς και καλό θα ήταν να το λάβεις υπόψη σου.