Η μουσική υπάρχει παντού, στην κάθε μας μέρα, ώρα και στιγμή. Τα ακούσματα χιλιάδες, αλλά και μόνο με αυτά που προτιμάς να κάτσεις ν’ ασχοληθείς, ο χρόνος δε σου φτάνει. Έτσι, αποφάσισα να μαζέψω εδώ 7 τραγούδια, που ακούσαμε πολλάκις στα ραδιόφωνα – και όχι μόνο – τον τελευταίο χρόνο και αξίζει να τους δώσεις μια παραπάνω προσοχή.

1. Moby – The Weird Darkness

Το πιο πρόσφατο διαμαντάκι, μιας και μετράει λιγότερο από ένα μήνα κυκλοφορίας, από το νέο δίσκο του Moby με τίτλο Everything Was Beautiful, And Nothing Hurt. Το συγκεκριμένο, ξεχώρισε!

2) Nothing But Thieves – Amsterdam

Από το 2ο στούντιο άλμπουμ των Nothing But Thieves, με τίτλο Broken Machine, κυκλοφόρησε στις αρχές του Σεπτέμβρη ’17. Το Amsterdam είναι σίγουρα το κομμάτι που σου έχει κολλήσει στο κεφάλι –τουλάχιστον μια φορά- και το σιγομουρμούριζες όλη μέρα.

3. Imagine Dragons – Believer

Το τελευταίο άλμπουμ των Imagine Dragons, “Evolve”, είχε αρκετές επιτυχίες. Εκτός από το Believer, θ’ ακούσεις το Thunder και το Whatever It Takes. Και θα σου αρέσει!

4. Awolnation – Passion

Pa-pa-pa-passion! Ε, δεν έγινε τόσο μεγάλη επιτυχία όσο το Sail, αλλά είναι ένα αρκετά ωραίο τραγούδι. Προσφέρεται ιδανικά για τις ώρες που βρίσκεσαι στο ντους και κάνεις το «τηλέφωνο» του μπάνιου …μικρόφωνο!

5. Logic (ft. Big Sean) – Wassup

Το mixtape του Logic, με τίτλο Bobby Tarantino II, δεν έχει ούτε ένα μήνα που κυκλοφόρησε και βρίσκεται πρώτο στη λίστα του Billboard Chat, γι’αυτή την εβδομάδα. Το WassUp, είναι αυτό που ξεχώρισε περισσότερο.

6. Camila Cabello – Havana

Η –μόλις- 21χρονη αμερικανοκουβανή Camila κατάφερε να κάνει το single, «Havana», του ντεμπούτο άλμπουμ της, κάτι παραπάνω από viral κι εσένα να το χορεύεις όπου σταθείς κι όπου βρεθείς!

7. Thirty Seconds to Mars – Walk On Water

Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με αυτό που έχεις στο μυαλό σου ως 30 Seconds to Mars, αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι έχει κάνει πάταγο. Αναμένουμε την κυκλοφορία ολόκληρου του δίσκου στις αρχές του Απρίλη και μάλλον, δε θα είναι απογοητευτικός!
featured image: unsplash.com