Τα συγχαρητήριά μας στην παντοτινή αδυναμία μας, Emma Stone, η οποία ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον σύντροφό της, Dave McCary. Η βραβευμένη με Oscar και ο αρραβωνιαστικός της πλέον, με ποστ τους στο Instagram μοιράστηκαν τα ευχάριστα νέα. Το ποστ είναι απλό: Οι δυο τους, αληθινά χαμογελαστοί, να δείχνουν το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους. Το caption; Μια καρδιά.

Η Emma και ο writer και segment director, Dave McCary, είναι μαζί από το 2017. Για πρώτη φορά, απαθανατίστηκαν στη Νέα Υόρκη. Τον Ιανουάριο που μας πέρασε απόλαυσαν ένα glamorous ραντεβού μαζί, μετά από κοινή τους εμφάνιση στα SAG Awards 2019. Να αναφέρουμε πως εκείνη τη βραδιά πήραν και οι δύο βραβεία, σε διαφορετικές κατηγορίες.

Σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, κρατούσαν τα προσωπικά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Emma Stone ωστόσο, ανοίχτηκε πέρσι, σε μια συνέντευξή της στο Elle.

instylemag.com.au

“Η προοπτική μου για τα παιδιά έχει αλλάξει όσο μεγαλώνω. Δεν έχω κάνει ποτέ babysitting ή οτιδήποτε. Ως έφηβη, έλεγα πως δε θα παντρευτώ ποτέ, δε θα κάνω ποτέ παιδιά”, είπε στο περιοδικό. “Μετά μεγάλωσα και έλεγα πως πραγματικά θέλω να παντρευτώ, πραγματικά θέλω να κάνω παιδιά”.

featured image: StyleCaster