Δεν υπάρχει λόγος να το αρνούμαστε: Η Emma Mackey ξεχωρίζει στο Sex Education του Netflix ως Maeve. Μέσα από το ταλέντο της και τον σαρδόνιο, sex “business” χαρακτήρα της, έγινε γρήγορα μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του cast. Συγκεντρώσαμε πέντε facts που ίσως δεν ξέρεις για την ανερχόμενη ηθοποιό. Θεώρησε αυτό το κείμενο το “education” σου για την Emma Mackey.

Σε αντίθεση με τη Maeve, η Emma Mackey δεν είναι στο Λύκειο

Η Emma γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου του 1996 στο Le Mans της Γαλλίας. Ο πατέρας της 24χρονης ηθοποιού είναι Γάλλος και η μητέρα της Αγγλίδα. Η ίδια μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Γαλλία πριν μετακομίσει στην Αγγλία για να πάρει το πτυχίο της στην Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο του Leeds. Αποφοίτησε το 2016 και σήμερα ζει στο Λονδίνο.

Δεν έγινε δεκτή σε δραματική σχολή

Η Mackey έδωσε εξετάσεις για να μπει και να σπουδάσει σε δραματική σχολή, αλλά δεν έγινε δεκτή. Ωστόσο, βρήκε έναν καθηγητή ο οποίος τη βοήθησε να βρει ένα talent agency. Μετά από έξι μήνες πήρε τον ρόλο της Maeve. Προφανώς μετά από πολλές οντισιόν.

L’Officiel

Πολλά από τα στοιχεία της Maeve βασίζονται στον πραγματικό της χαρακτήρα

Όσο οι writers της σειράς άρχισαν να τη μαθαίνουν καλύτερα, προσέθεσαν πολλά δικά της στοιχεία στον χαρακτήρα της Maeve. Όπως δήλωσε η ίδια η Mackey στο Stylist: “Δαγκώνει τα χείλη της, χαμογελάει, αυτά τα στοιχεία που ήταν δικά μου τώρα είναι και δικά της”.

Κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική

Πριν τη συμμετοχή της στο Sex Education, η Mackey εμφανίστηκε στην τηλεοπτική ταινία “Badger Lane”. Ωστόσο, ο βασικότερος ρόλος της είναι εκείνος της Maeve. Χάρη σε αυτόν, προσεχώς θα συμμετάσχει σε κάποιος ταινίες όπως το Murder on the Orient Express και το Death on the Nile. Θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα με το όνομα Jacqueline de Bellefort και θα συμπρωταγωνιστήσει με ονόματα όπως Gal Gadot, Letitia Wright και Armie Hammer. Μετά θα τη δούμε στις ταινίες The Winter Lake και Eiffel.

Δεν έχει καμία συγγένεια με τη Margot Robbie

mrwriteup.com

Παρόλο που η ομοιότητά τους είναι εμφανής, η Mackey και η Robbie δεν έχουν καμία συγγενική σχέση. Βέβαια εμείς θα στοιχηματίζαμε πως ίσως να είναι και αδερφές.

featured image: hypebae.com