Η σειρά Emily in Paris, αποτελεί μια από τις νεότερες παραγωγές του Netfix και όπως είναι φυσικό έχει κάνει αρκετή φασαρία.

Ειδικότερα, έχει λάβει μια θέση στην καρδιά μας και παρόλο που το upload της έγινε λίγες εβδομάδες πριν, πολλοί αναρωτιόμαστε αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως πρωταγωνίστρια είναι η Lily Collins και σκηνοθέτης ο Darren Star του Sex and the City. Έτσι, αν σκοπεύεις να την παρακολουθήσεις να είσαι προετοιμασμένη για πολλές fashion στιγμές και πολλές βόλτες στο γοητευτικό Παρίσι. Σαφώς τα επεισόδια που αποτελούν την πρώτη σεζόν είναι ελάχιστα (10 συγκεκριμένα), όμως η επιρροή που μας έχει ασκήσει είναι τεράστια.

Σε αυτό το σημείο, λοιπόν θα θέσω μια πολύ εύλογη ερώτηση. Θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν;

Σύντομη απάντηση: Δεν έχουμε ιδέα. Εκτενέστερη απάντηση: Είναι πολύ πιθανό

Δυστυχώς, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει ανανέωση του συμβολαίου με το Netflix. Παρόλα αυτά, ο Darren Star είναι πολύ αισιόδοξος, σχετικά με την τροπή που θα λάβει το ζήτημα δηλώνοντας στο Oprahmag.com: “Στη δεύτερη σεζόν θα ζήσει ακόμα πιο έντονα σε αυτή την πόλη, θα αποτελέσει κομμάτι της και θα γίνει επίσημα ένας από τους χιλιάδες κατοίκους της. Ουσιαστικά, θα χτίσει τη ζωή της εκεί.”

Netflix

Παράλληλα, η πρωταγωνίστρια της σειράς ανέφερε χαρακτηριστικά στο Vanity Fair: “Θα ήθελα πολύ να επισκεφθώ ξανά το Παρίσι, ώστε να προετοιμάσω και τη δεύτερη σεζόν της σειράς. Υπήρχαν πολλές στιγμές στο γύρισμα που κρατούσαμε σημειώσεις για τα γεγονότα που θα έρθουν τη δεύτερη σεζόν, αλλά είχαμε και διάφορες απορίες, σχετικά με αυτή. ήπως η Emily θα ταξιδέψει στο εξωτερικό; Θα πάρει το Eurostar και θα καταφθάσει στο Βέλγιο.”. 

Παρόλα αυτά, χρειάζεται να μην έχουμε δεδομένο τον ερχομό της δεύτερης σεζόν, αφού η πανδημία του covid-19, ενδέχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ποια θα μπορούσε να είναι η πλοκή της δεύτερης σεζόν;

Αρχικά, ίσως να μην θες να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές, εάν δεν έχεις ολοκληρώσει ακόμα την πρώτη σεζόν. Αν, όμως, είσαι από εκείνες που θέλουν να συνεχίσουν την ανάγνωση χρειάζεται να γνωρίζεις πως η πλοκή της δεύτερης σεζόν θα έχει καταιγιστικές εξελίξεις, όπως και η πρώτη. Ως γνωστόν, το τελευταίο επεισόδιο μας άφησε να αναμένουμε τις εξελίξεις μιας ρομαντικής ιστορίας, η οποία είναι πολύ πιθανό να ευδοκιμήσει μελλοντικά.

Μιλώντας στο TVLine, ο σκηνοθέτης έκανε ένα μικρό spoiler, σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης της Emily, του Gabriel και της Camille. “Τίποτα δεν είναι στην πραγματικότητα ακριβώς όπως φαίνεται. Πολλές από τις αντιλήψεις της Emily, σχετικά με τη ζωή θα ανατραπούν, κάτι που θα γίνει κατανοητό την ερχόμενη σεζόν. Αυτό που θα συμβεί στο επόμενο “κεφάλαιο” της ιστορίας είναι η ενασχόληση με τη σχέση αυτών των τριών χαρακτήρων. Αυτό για εμένα, προσωπικά, είναι αρκετά ενδιαφέρον, καθώς δεν μιλάμε για Αμερικάνους, αλλά για Γάλλους. Αυτό το show κοιτάζει τα πάντα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Η δεύτερη σεζόν σίγουρα θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Τι πραγματεύεται το Emily in Paris;

Η σειρά επικεντρώνεται στην Emily, η οποία αποφασίζει να μετακομίσει από το Chicago στο Παρίσι. Αυτή η μετακόμιση λαμβάνει χώρα, εξαιτίας μιας συναδέλφου της, η οποία αρνείται να κατοικήσει στη Γαλλία. Έτσι, η Emily πραγματοποιεί αυτό το υπερατλαντικό ταξίδι, γεμάτη ενθουσιασμό για το μέλλον της. Ο ρόλος της έχει ως απώτερο στόχο να προσδώσει μια αμερικανική πινελιά-οπτική γωνία. Παρόλα αυτά τα συμβάντα που ακολουθούν κατά τη διαμονή της εκεί δεν είναι ιδιαίτερα θετικά. Μόδα, ρομαντισμός και ένα περίπλοκο ερωτικό τρίγωνο, συντελούν στη δημιουργία αυτής της σειράς, η οποία είναι ιδανική για τις βροχερές, φθινοπωρινές μέρες.

Η σειρά Emily in Paris είναι ήδη διαθέσιμη στο Netflix.

featured photo: Νetflix