Ο ένας από τους δύο αδερφούς Coen, αναλαμβάνει αυτή τη νέα κυκλοφορία και μπορούμε ήδη να μαντέψουμε την επιτυχία της.

Με ένα εντυπωσιακό καστ με τους Margaret Qually (Maid), Pedro Pascal (The Last of Us) και Matt Damon (Air), να γιατί πρέπει να βάλεις στη λίστα σου το Drive Away Dolls…

Τι αφορά το Drive Away Dolls;

Το Drive Away Dolls επικεντρώνεται στη ζωή της Jamie (την οποία υποδύεται η Qualley), μια νεαρή γυναίκα-ελεύθερο πνεύμα που επιλέγει να κάνει αυτό που θέλει στη ζωή της. Η στενή της φίλη, Marian (Geraldine Viswanathan), αντίθετα, είναι συγκρατημένη και ντροπαλή.

Καθώς και οι δύο είναι δυσαρεστημένες με τη ζωή η Jamie και η Marian αποφασίζουν να κάνουν ένα αυθόρμητο οδικό ταξίδι στη Φλόριντα. Μέχρι που η περιπέτειά τους παίρνει άλλη τροπή όταν οι δρόμοι τους μπερδεύονται με μια ομάδα εγκληματιών.

Φυσικά, επειδή πρόκειται για ταινία σκηνοθετημένη από έναν αδερφό Coen, οι εγκληματίες που τις κυνηγούν δεν είναι απολύτως ικανοί – οι Pedro Pascal και Matt Damon εμπλέκονται στον εγκληματικό υπόκοσμο όχι με μεγάλη επιτυχία.

Στο teaser βλέπουμε ότι η Jamie και η Marian, αφού φύγουν από την πόλη, ανακαλύπτουν μια βαλίτσα στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου που κλέβουν. «Θα πρέπει να δούμε τι υπάρχει εδώ μέσα», λέει η Marian. «Στοιχηματίζω ότι είναι κλειδωμένο» απαντά η Jamie – αλλά φυσικά δεν είναι, και οι δυο τους φαίνονται έκπληκτες με αυτό που ανακαλύπτουν. Είτε πρόκειται για χρήματα, για ναρκωτικά ή κάτι άλλο, ό,τι υπάρχει στην υπόθεση είναι ξεκάθαρα πολύτιμο, και όποιος το ψάχνει θέλει απεγνωσμένα να το πάρει πίσω.

Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Beanie Feldstein (American Crime Story: Impeachment), Bill Camp (The Leftovers), Colman Domingo (Ma Raineys Black Bottom) και Joey Slotnick (Plane).

Πότε θα κυκλοφορήσει;

Το Drive Away Dolls έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 22 Σεπτεμβρίου.