Η υπηρεσία καθαρισμού για το σπίτι, Douleutaras.gr Cleaning, συμπληρώνει δύο χρόνια επιτυχούς λειτουργίας στην πλατφόρμα του Douleutaras.gr. Η υπηρεσία Cleaning, αυτά τα τελευταία 2 χρόνια, έχει αποκτήσει δυναμική παρουσία στον καθαρισμό του σπιτιού, μετρώντας ήδη περισσότερους από 35.000 ολοκληρωμένους καθαρισμούς στα ελληνικά νοικοκυριά.

Η υπηρεσία

Το Douleutaras.gr Cleaning αποτελεί την πιο εύκολη και πιο εύχρηστη υπηρεσία εύρεσης οικιακών βοηθών στην Ελλάδα. Η υπηρεσία φέρνει σε επαφή τους πελάτες με αξιολογημένες καθαρίστριες της περιοχής τους και δίνει λύση στο βασικό πρόβλημα της καθαριότητας του σπιτιού. Περισσότεροι από 8.000 μοναδικούς χρήστες έχουν εμπιστευτεί την υπηρεσία του καθαρισμού και συνεχίζουν να την εμπιστεύονται, απολαμβάνοντας ένα καθαρό σπίτι, χωρίς κόπο.

Η υπηρεσία του καθαρισμού είναι αρκετά σημαντική για τα σύγχρονα δεδομένα των ελληνικών νοικοκυριών. Η απλή διαδικασία καταχώρησης και η άμεση εξυπηρέτηση, κερδίζει ολοένα και περισσότερους χρήστες, που μετατρέπονται σε ευχαριστημένους πελάτες. Οι περισσότεροι πελάτες επιλέγουν καθαρισμό με σταθερή συχνότητα κάθε 2 εβδομάδες, γεγονός που τους προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξουν σταθερή οικιακή βοηθό, μέσω της πλατφόρμας. Έτσι, η υπηρεσία καθαρισμού έχει καταφέρει να πετύχει μια πολύ καλή πορεία στον κλάδο των υπηρεσιών καθαρισμού, στα δύο χρόνια λειτουργίας του.

Πέραν από την ταχύτατη ανάπτυξη της υπηρεσίας, η ομάδα έχει και έναν δεύτερο λόγο για να γιορτάζει. Πρόσφατα, το Douleutaras.gr Cleaning προχώρησε σε ένα νέο update. Η τεχνική αυτή αναβάθμιση αφορά στην προσθήκη της δυνατότητας Online Πληρωμής. Η νέα προσθήκη στοχεύει στην απλοποίηση της διαδικασίας καταχώρησης και πληρωμής της υπηρεσίας και στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών που την εμπιστεύονται.

Η πρώτη online ελληνική υπηρεσία καθαρισμού

Με την Online Πληρωμή, το Douleutaras.gr Cleaning γίνεται η πρώτη online ελληνική υπηρεσία καθαρισμού που καταφέρνει να ψηφιοποιήσει εντελώς τη διαδικασία εύρεσης αξιολογημένων οικιακών βοηθών. Η υπηρεσία στοχεύει στην ολοκληρωμένη εμπειρία του χρήστη και τη μείωση του χρόνου, μέσω της απλοποίησης των διαδικασιών. Η ομάδα του Douleutaras.gr Cleaning πιστεύει πως η προσθήκη της Online Πληρωμής θα βοηθήσει τους χρήστες να γλιτώνουν χρόνο από την διαδικασία πληρωμής και να απολαμβάνουν ένα καθαρό σπίτι, όταν και όποτε το χρειάζονται.

Η ομάδα του Douleutaras.gr Cleaning δηλώνει: “Με τη προσθήκη της Online Πληρωμής στοχεύουμε στη σημαντική  εξοικονόμηση του χρόνου που απαιτείται στη διαδικασία πληρωμής. Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τους χρήστες μας να απολαύσουν τον χρόνο που περνούν στο σπίτι τους, χωρίς να σπαταλούν ούτε λεπτό για τον καθαρισμό του. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού για τον κάθε χρήστη και να τον βοηθήσουμε να βρει την κατάλληλη καθαρίστρια που ταιριάζει στο προφίλ και στις ανάγκες του, ώστε γρήγορα και αποτελεσματικά να κανονίζει τα ραντεβού του και να απολαμβάνει ξέγνοιαστα τις υπόλοιπες δραστηριότητες του.”

Τώρα μπορείς να απολαύσεις τις υπηρεσίες καθαρισμού του Douleutaras.gr σε ακόμη καλύτερη τιμή. Επισκέψου το Douleutaras.gr Cleaning, καταχώρησε την εργασία σου και πλήρωσε, εύκολα και με ασφάλεια, με την ηλεκτρονική σου κάρτα. Συμπλήρωσε τον κωδικό FREE2 και απόκτησε αυτόματα έκπτωση 50%! Βασική προϋπόθεση για να αποκτήσεις την έκπτωση αποτελεί η online πληρωμή, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Η προσφορά ισχύει για καθαρισμό 4ωρης διάρκειας. Με την έκπτωση, κερδίζεις 2 ώρες δωρεάν καθαρισμού και απολαμβάνεις ένα καθαρό σπίτι, άμεσα και αξιόπιστα.