Ο Οκτώβρης φτάνει στο τέλος του, η επιστροφή στα «θρανία» και το γραφείο είναι γεγονός  και πλέον κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Είναι αυτή η εποχή που παίρνεις αποφάσεις για την χρονιά που ακολουθεί μετά το χαλαρό καλοκαίρι και προσπαθείς να οργανωθείς, να μπεις σε μια σειρά, να έχεις ένα πρόγραμμα για να μην πάθεις πανικό με τις όποιες υποχρεώσεις. Ειδικά αν είσαι ο τύπος του ανθρώπου που κάνει λίστες με τα πράγματα που πρέπει να κάνει ή αφήνει post-it παντού τα οποία σβήνει και πετάει στον κάδο των αχρήστων μετά την ολοκλήρωσή τους, αυτό το organizer θα σου φανεί σίγουρα ενδιαφέρον.

back-to-school-desk-organizer-for-back-to-school-days

Η ιδέα βασίζεται σε ένα organizer στο οποίο μπορείς να ανατρέχεις οποιαδήποτε στιγμή την ώρα που δουλεύεις για να είσαι σε εγρήγορση και να μην υπάρχει περίπτωση να ξεχάσεις κάτι. Ένα organizer γραφείου που είναι και πρακτικό αλλά και όμορφο! Χάρη στη γυάλινη επιφάνειά του προκαλεί την προσοχή αλλά παράλληλα δείχνει τακτοποιημένο και καθαρό. Και φυσικά εκτός από σημειώσεις για την ρουτίνα της δουλειάς μπορεί να συμπεριλάβει και φωτογραφίες, εικόνες από περιοδικά ή εμπνευσμένα quotes για να ομορφύνουν την καθημερινότητά σου και τον χώρο σου.

Τώρα που σε έπεισα λοιπόν να δημιουργήσεις τον προσωπικό σου χώρο εργασίας πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τι θα χρειαστείς:

  • μια επιφάνεια από γυαλί
  • 60*10 cm ξύλινη σανίδα
  • ισχυρή κόλλα για ξύλο
  • φινίρισμα για ξύλινη επιφάνεια στο αγαπημένο σου χρώμα
  • γυαλόχαρτο
  1. Πριν ξεκινήσεις θα πρέπει να τρίψεις με το γυαλόχαρτο την ξύλινη επιφάνεια και να τα καθαρίσεις από την σκόνη για να είναι σίγουρα μια λεία επιφάνεια.

2. Βάλε δύο τετράγωνα κομμάτια των 60cm στην κορυφή της ξύλινης σανίδας, αφήνοντας περίπου 5mm απόσταση μεταξύ τους ( η απόσταση πρέπει να είναι αρκετή για να χωράει ανάμεσα η επιφάνεια του γυαλιού).

3. Κόλλησε τα τετράγωνα κομμάτια με την ξύλινη σανίδα με ισχυρή κόλλα και περίμενε μερικές ώρες να στεγνώσουν καλά.

4. Όταν η κόλλα έχει στεγνώσει βάψε τις ξύλινες σανίδες με όποιο χρώμα επέλεξες.

5. Τοποθέτησε την γυάλινη επιφάνεια και έτοιμο!

Το DIY Organiser είναι έτοιμο. Μπορείς να γράφεις πάνω στην επιφάνεια με μαρκαδόρους  (και εύκολα να σβήνεις τις σημειώσεις σου με ένα ύφασμα ή σφουγγάρι και λίγο νερό) ή να τοποθετείς όμορφες εικόνες που σε εμπνέουν!