Αν αναλογιστούμε τις ώρες που σερφάρουμε στο ίντερνετ καθημερινά και σκεφτούμε πόσες από αυτές αφορούν το instagram και συγκεκριμένα το να χαζεύουμε ρούχα, παπούτσια ή καλλυντικά, θα δούμε πως άνετα μπορεί κανείς να μας αποκαλέσει beauty junkies.

Εμείς, λοιπόν, στην καθημερινή πλέον ρουτίνα ψαξίματος μας, ανακαλύψαμε το «Distressed», ένα από φυσικά καταστήματα με πολύ ενδιαφέρουσα digital παρουσία, που κατάφερε πολύ γρήγορα να κλέψει την καρδιά μας.

https://www.instagram.com/p/BbjwMaPnbPC/?hl=el&taken-by=distressed_shop

Με ένα απλό scroll down στη σελίδα τους στο Instagram καταλαβαίνεις ευθύς αμέσως πως μιλάμε για το σημείο που μπορείς να βρεις ρούχα που θα σου αρέσουν πολύ.

https://www.instagram.com/p/Bbr8O2anK3h/?hl=el&taken-by=distressed_shop

Ρούχα για όλες τις περιστάσεις, άλλοτε βραδινά, άλλοτε πιο casual ή πρωινά, που όμως διαφέρουν αισθητά από τις mainstream επιλογές. Όλα τους με σκοπό έχουν φυσικά να αναδείξουν τη γυναικεία σιλουέτα.

https://www.instagram.com/p/BbtnPSbnOi4/?hl=el&taken-by=distressed_shop

Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του Distressed, συνολικά. Στο κεντρικό κάδρο του φιγουράρουν οι γυναικείες ανάγκες και επιθυμίες. Η μοντέρνα λογική του στυλ σε συγκερασμό με την εκκεντρικότητα και την πρωτοτυπία.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ερωτευτείς τα ρούχα και τα αξεσουάρ που έχουν επιλέξει. Απευθύνονται σε όλες εμάς που θέλουμε να ξεφύγουν οι στιλιστικές μας εικόνες από τον κανόνα του μέτριου χωρίς όμως να αγγίζουν τα όρια του εκκεντρικού και του απρόσιτου.

https://www.instagram.com/p/BbOt6vZnZx8/?hl=el&taken-by=distressed_shop

Το Distressed ξέρει τι σημαίνει στυλ και γυναικεία θηλυκότητα και μας προσφέρει τη δική του συνταγή της επιτυχίας μέσα από τα κομμάτια του. Εσύ ακόμη να μπεις στη διαδικασία να επιλέξεις ποια από αυτά θα αγοράσεις;

https://www.instagram.com/p/BbMF8vbn0ka/?hl=el&taken-by=distressed_shop

Μπορείς να το βρεις στο Instagram και στο Facebook και στο κανονικό τους κατάστημα στο Χαλάνδρι.

Kατάστημα: Κατσουλιέρη 4 ( ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ ) 152 33 Αθήνα  Facebook: DistressedInstagram: @distressed_shop