Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο με όχι και τόσο καλή φήμη. Για κάποιους είναι πολύ αέρινοι στη σκέψη και τις αντιδράσεις και για κάποιους άλλους πολύ απρόβλεπτοι. Ενδέχεται να είναι δύσκολοι σε μια σχέση οι Δίδυμοι, αλλά σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν λόγοι που συμβαίνει αυτό.

Οι Δίδυμοι είναι δύσκολοι, γιατί μπορούν να γίνουν χειριστικοί

Τίποτα δε μπορεί να σταματήσει αυτό το ζώδιο από το να πάρει αυτό που θέλει. Δυστυχώς, αυτό αφορά και τις ερωτικές του σχέσεις και το κάνει ικανό να χρησιμοποιήσει τη χειριστικότητα για να κερδίσει κάτι. Ακόμα και αν αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο στη Σίφνο. Αυτή είναι μια τοξική συμπεριφορά που καλώς ή κακώς δεν αφήνει τους κοντινούς του ανθρώπους ανεπηρέαστους.

Δεν είναι συνεπείς

Τη μια εβδομάδα μπορεί να θέλουν να πάνε στην παραλία και την επόμενη να πακετάρουν βαλίτσες για μια ξένη χώρα. Το θέμα με τους Διδύμους είναι πως δεν ξέρεις ποτέ ποιο είναι το επόμενο βήμα τους και για να τα πας καλά μαζί τους αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις τον ρυθμό τους. Πολλές φορές παθητικά.

Λατρεύουν τη μοναξιά τους

Η σχέση με έναν Δίδυμο δεν περιλαμβάνει άπειρες στιγμές μαζί του. Ούτε φιλιά και αγκαλιές 24 ώρες τη μέρα. Αυτό το ζώδιο απαιτεί προσωπικό χρόνο και δεν τον διαπραγματεύεται καν. Οποιαδήποτε σκηνή πάνω σε αυτό τη μεταφράζει ως καταπάτηση των ορίων του.

Δύσκολα τους μαθαίνεις πραγματικά

Δύσκολα αφήνουν τις άμυνές τους και ανοίγονται στους άλλους. Υπάρχουν άτομα που όντως δεν έμαθαν ποτέ πραγματικά καλά τον Δίδυμο της ζωής τους. Το να σου ανοιχτούν δεν είναι εύκολο. Αν είσαι σε αυτή τη διαδικασία, μόνο καλή τύχη μπορούμε να σου ευχηθούμε.

Είναι control freaks

Οι Δίδυμοι είναι ένα από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια. Όταν αποφασίζουν κάτι, δεν αλλάζουν γνώμη ούτε γραμμή σκέψης μέχρι να το πετύχουν. Το θέμα είναι πως εμπιστεύονται μόνο τον εαυτό τους για να κάνει τη δουλειά. Κανέναν άλλο. Για αυτό καταλήγουν να είναι μανιώδεις με το να έχουν τον έλεγχο.

Δεν παίρνουν τον εαυτό τους και τις σχέσεις τους σοβαρά

Τα πάντα είναι αστεία για έναν Δίδυμο. Δεν παίρνει τη ζωή σοβαρά, ούτε τις σχέσεις του, ούτε τις κινήσεις του. Αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει σεβασμό. Απλά δεν του αρέσει να ταλαιπωρείται με πράγματα που υπάρχουν στη ζωή για να μας κάνουν να περνάμε καλά. Αν ο σύντροφός τους από την άλλη είναι πιο συναισθηματικός (βλ. Καρκίνος) είναι λογικό να δημιουργηθούν προβλήματα.

Πληροφορίες & featured image: yourtango.com