Οι Δίδυμοι μπορούν να γίνουν σκοτεινοί κάποιες φορές. Γεννημένοι ανάμεσα στις 21 Μαΐου και τις 20 Ιουνίου, οι Δίδυμοι τις περισσότερες φορές έχουν τη φήμη των ανθρώπων με “διχασμένη προσωπικότητα”. Για πολλούς, ο χαρακτήρας ενός Διδύμου είναι διασκεδαστικός και εξωστρεφής, και την επόμενη στιγμή μπορεί να κλειστεί στον εαυτό του. Και να κλειδώσει κιόλας.

Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν μια δόση αλήθειας. Παρόλο που οι Δίδυμοι έχουν κυβερνήτη τους τον Ερμή και τους αρέσει να μιλάνε για πράγματα, έχουν και μια μυστηριώδη πλευρά. Μια πλευρά που θυμίζει περισσότερο Σκορπιό.

Οι Δίδυμοι έχουν μια go-with-the-flow προσωπικότητα, και μονίμως ψάχνουν την περιπέτεια. Οδηγούμενοι από τον αέρα, οι άνθρωποι με αυτό το ζώδιο προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε κατάσταση και πετυχαίνουν.

Ενώ λοιπόν είναι επικοινωνιακοί και έχουν πολύ έξυπνες πτυχές, υπάρχουν στιγμές που τα αρνητικά τους χαρακτηριστικά υπερισχύουν. Παρακάτω θα διαβάσεις πέντε στοιχεία της προσωπικότητας των Διδύμων που τους έχουν δώσει κακή φήμη σαν ζώδιο.

Οι Δίδυμοι μπορούν να γίνουν σαρκαστικοί

Είναι οι επαγγελματίες της ειρωνίας και του σαρκασμού. Ακόμα και στις πιο σοβαρές καταστάσεις, το ειρωνικό και στεγνό χιούμορ είναι η πρώτη τους αντίδραση.

Ο σαρκασμός μπορεί να γίνει εκνευριστικός, ειδικά αν ζητάς μια συμβουλή από εκείνος. Μπορούν να σου την προσφέρουν, αφού πρώτα μιλήσουν με τρόπο που θα σε εκνευρίσει.

Δεν είναι σταθεροί

Οι Δίδυμοι, όπως και τα άλλα ζώδια του αέρα, σιχαίνονται να είναι καρφωμένα σε ένα σημείο. Σπάνια ψάχνουν την αφοσίωση και προτιμούν να είναι single ή μόνα, για να ανακαλύψουν όσα έχει να τους προσφέρει η ζωή.

Ακόμα και σε σημαντικές φιλίες ή σχέσεις, οι Δίδυμοι πιάνουν τον εαυτό τους να ψάχνει νέους φίλους ή νέους συντρόφους. Και δε θα διστάσουν να φύγουν αν βρουν κάτι που θεωρούν πως είναι καλύτερο από αυτό που βρήκαν.

Οι Δίδυμοι είναι το πιο παρορμητικό ζώδιο

Με την ανέμελη προσωπικότητα που διαθέτουν, γίνονται παρορμητικοί. Πηδούν εύκολα σε καταστάσεις χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες ή να φτιάξουν plan B.

Συχνά, μπλέκουν και η διάθεσή τους χαλάει, αφού δεν ξέρουν πώς να βγουν από μια άσχημη κατάσταση. Ειρωνικά, αυτό ακριβώς θα τους οδηγήσει στο να λύσουν το πρόβλημα, εξίσου παρορμητικά.

Είναι υλιστές

Όπως και τα υπόλοιπα ζώδια του αέρα, έλκονται από την ομορφιά, την εξυπνάδα και τη γοητεία. Ωστόσο, αυτό δεν αφορά την εσωτερική ομορφιά.

Οι Δίδυμοι προσεγγίζουν οτιδήποτε είναι όμορφο επιφανειακά. Αυτό τους οδηγεί σε συχνά one-night-stands, τα οποία και προτιμούν.

Αγχώνονται κάποιες φορές

Πολλοί Δίδυμοι έχουν θέματα με το άγχος. Λόγω της παρορμητικής φύσης τους, βάζουν τους εαυτούς τους σε στρεσογόνες καταστάσεις που δε μπορούν να διαχειριστούν. Όταν συμβαίνει αυτό, κάνουν shut down και απομακρύνονται.

Οι Δίδυμοι, όπως και κάθε ζώδιο, έχουν και αρνητικά χαρακτηριστικά. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο κάνε πρόγραμμα πριν την επόμενη, αυθόρμητη περιπέτειά σου. Και να θυμάσαι: ένα ωραίο περιτύλιγμα, στην πραγματικότητα δε λέει τίποτα.

Πηγή: Your Tango
featured image: Vogue Nippon | The Pessimiss