Ο πλανήτης Δίας αστρολογικά λέμε ότι είναι ο Άγιος Βασίλης και μας γεμίζει με τα δώρα του. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που περνάει από ένα ζώδιο και οι εκπρόσωποί του δεν απολαμβάνουν ή δεν βλέπουν τα δώρα που τους έφερε.

Εκτός από την προαναφερθείσα ιδιότητά του, το άλλο που κάνει, είναι να επεκτείνει ό,τι βρίσκει. Για παράδειγμα αν κάποιος έχει τάση να παχύνει, με τη διέλευση του Δία, θα παχύνει περισσότερο, αν κάποιος κάνει ψυχολογική δουλειά με τον εαυτό του τότε θα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα ή αν δεν κάνει, θα πολλαπλασιαστούν τα θέματά του.

Οπότε ανάλογα σε ποια κατάσταση θα μας βρει, θα μας την επεκτείνει. Στο αστρολογικό μας αποτύπωμα (προσωπικός χάρτης) αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία που έχουμε για τη ζωή, τη διανόηση, την αισιοδοξία, τα δημιουργικά μας ταλέντα και την κοινωνικότητα που έχει ο καθένας μας ως προς τους άλλους. Επίσης, ανάλογα που βρίσκεται στον καθένα μας, θα δείξει τους τομείς που μπορούμε να έχουμε επιτυχία και αναγνώριση, σχετίζεται με τη σχέση που έχουμε με τη θρησκεία και όλα τα πνευματικά. Τέλος, τον συνδέουμε με το εξωτερικό, την ανώτερη γνώση και τους συγγενείς εξ αγχιστείας.

Παρακάτω θα δούμε ποιον τομέα ζωής θα επηρεάσει στο κάθε ζώδιο από τη θέση των Ιχθύων. Θυμηθείτε να διαβάσετε το ζώδιο του ωροσκόπου σας και να ακολουθήσετε τη συμβουλή που σας δίνω αναλαμβάνοντας δράση, καθώς έτσι θα επωφεληθείτε από τα δώρα που θα φέρει ο Δίας. Αυτήν τη φορά θα ξεκινήσουμε από τους Ιχθύς γιατί έχουν την τιμητική τους και επειδή έχουν πάντα το παράπονο του τελευταίου!

Ο Δίας θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση, στους Ιχθύς, από τις 29/12/2021έως τις 10/5/2022, μετά θα κάνει την εμφάνισή του στους Κριούς και θα επιστρέψει για τελευταία φορά στις 29/10/2022 μέχρι και τις 20/12/2022.

ΙΧΘΥΣ

Σαν δώρο για εσάς τους υπερτυχερούς του σύμπαντος, από πλευράς μου το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να σας «προβλέψω» πρώτους και να σας βάλω πάνω από όλους, γιατί είστε οι μόνιμα αδικημένοι και ακούτε όλα τα ζώδια μέχρι να πούμε το δικό σας. Αν αυτό είναι το δωράκι που σας κάνω εγώ, φανταστείτε τι θα σας φέρει ο Δίας. Τα οφέλη που θα δείτε είναι πολλά και σε διάφορους τομείς της ζωής σας! Από την εμφάνισή σας μέχρι και τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι. Δηλαδή και θα αλλάξετε το στιλ σας, αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος θα σας βλέπει με άλλο μάτι, θα είστε πιο λαμπεροί και όλοι θα θέλουν την συντροφιά σας. Αν ξεκινάτε ένα καινούριο επαγγελματικό σχέδιο, έχετε τις προϋποθέσεις να το πετύχετε, αν είστε σε διαδικασία ενός πτυχίου ευνοείστε στην απόκτησή του ή και γιατί όχι, να βάλετε μπρος για ένα καινούργιο.

Αν ετοιμάζεστε για γάμο, τολμήστε το και όλα θα πάνε καλά. Στον αντίποδα, αν είστε ελεύθεροι, ετοιμαστείτε γιατί ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα – είστε τόσοι τυχεροί που το τελευταίο μπορεί να γίνει και κυριολεκτικά, κυρίως για τους ωροσκόπους Ιχθύς. Για το τέλος θέλω να σας πω πώς όλα εξαρτώνται από τον προσωπικό χάρτη που έχει ο καθένας μας, για αυτό τα αποτελέσματα και τα γεγονότα θα διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.

ΔΙΑ-ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Τολμήστε να ονειρευτείτε μεγαλόπνοα και το σύμπαν θα σας ακούσει!

ΚΡΙΟΣ

Σε εσάς, μαχητές του ζωδιακού, έρχεται ο Δίας να σας αφυπνίσει ψυχολογικά και πνευματικά. Θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο, να «σκοτώσετε» παλιούς δαίμονες που σας κυνηγάνε χρόνια τώρα, έτσι ώστε μετά (με την έλευσή του στο ζώδιό σας) να απογειωθείτε! Θα έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε εθελοντική εργασία όπου χρειάζονται βοήθεια και μέσα από αυτό να νιώσετε ψυχική ανάταση και κάθαρση. Δεν θα το κάνετε πιεστικά, το σύμπαν θα σας οδηγήσει σε αυτή σας την ανάγκη για προσφορά στον συνάνθρωπο.

Επίσης, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για ξεκαθάρισμα σχέσεων και ανθρώπων στη ζωή σας, που πιθανώς δε σας ήταν και αναγκαίοι, απλώς εσείς δεν μπορούσατε να το δείτε αυτό. Θα έρθει η συγχώρεση να σας χτυπήσει την πόρτα, τόσο για τον εαυτό σας που έχετε την τάση να μαστιγώνετε όσο και για τους άλλους. Ένα τραγούδι μού έρχεται στο μυαλό για αυτήν τη θέση του Δία και σας το αφιερώνω Κριάρια μου: Η «Σωτηρία της Ψυχής» από την Άλκηστης Πρωτοψάλτη με στίχους Λίνας Νικολακοπούλου.

ΔΙΑ-ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Επίσκεψη σε ψυχολόγο για τη θεραπεία της ψυχής ή μία εξόρμηση σε πνευματικούς τόπους ούτως ώστε να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας για εσάς θα κάνει την είσοδό του στον τομέα που έχει να κάνει με τους φίλους, τις ομάδες, το διαδίκτυο, γενικότερα με άτομα που έχουν να κάνουν με τη συλλογικότητα και τις ίδιες ιδέες που πρεσβεύετε και εσείς. Θα έχετε εύνοια σε αυτόν τον τομέα, οπότε μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς τους ομοϊδεάτες ανθρώπους, καθώς θα είναι δίπλα σας ώστε να προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους. Είναι μία ευκαιρία Ταύροι μου να δείτε πώς είναι να δουλεύετε σε ομάδες με συνεργασία και να συγκρίνετε τη διαφορά από το να κάνετε κάτι μόνοι σας, εκ του αποτελέσματος – θα μείνετε άφωνοι για το τι καταφέρνει η ισχύς εν τη ενώσει! Όσοι είστε επαγγελματίες αλλά έχετε παραμείνει κολλημένοι σε παρελθοντικούς τρόπους διαφήμισης και προώθησης του αντικειμένου που ασχολείστε, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να πάρετε μία σανίδα του σερφ και ως άλλοι Κολόμβοι, να αρχίσετε να ταξιδεύετε και να εξερευνείτε τον μαγευτικό κόσμο του διαδικτύου, καθώς με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να αυξήσετε τα εισοδήματα της επιχείρησής σας και μόνο κερδισμένοι να βγείτε. Αν δεν έχετε την άνεση και την οικειότητα με αυτά, ζητήστε τη βοήθεια ενός φίλου – είπαμε θα είναι εκεί για εσάς!

ΔΙΑ-ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μπορείτε να εγγραφείτε σε κάποιο σύλλογο, γυμναστικό ή πολιτιστικό, ακόμη και κάποιον τοπικό της γειτονιάς σας, έτσι ώστε να διευρύνετε τον κύκλο σας. Η επαγγελματική εξέλιξη μπορεί να επιτευχθεί μέσα από το διαδίκτυο, την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έλεγα πως είστε από τους τυχερούς αυτής της εισόδου του Δία στους Ιχθύς, καθώς θα σας επηρεάσει στην πιο δημοφιλή ερώτηση που κάνουμε σε έναν αστρολόγο… «Τα επαγγελματικά μου πώς θα πάνε;». Ήρθε η ώρα, αν έχετε κάνει τη σωστή προεργασία, να απολαύσετε τα δώρα του! Ο Δίας λοιπόν ήρθε για να σας ευνοήσει – όσο μπορεί και εκείνος – αρκεί να κάνετε και εσείς κινήσεις.

Ευκαιρίες και προτάσεις λοιπόν για μια νέα επαγγελματική σταδιοδρομία σας ανοίγονται. Αν είστε άνεργοι, είναι η κατάλληλη στιγμή να μοιράσετε βιογραφικά γιατί η ανταπόκριση θα είναι σίγουρη ακόμη και για την εργασία των ονείρων σας. Ο Δίας έρχεται αστρολογικά στο πιο ψηλό σημείο του χάρτη σας, ειδικά αν έχετε ωροσκόπο Δίδυμο – φανταστείτε τον Ήλιο στις 12.00 το μεσημέρι που είναι στο πιο ψηλό σημείο του ουρανού και όλοι έχουμε την προσοχή μας εκεί, έτσι θα φαίνεστε και εσείς στην υπόλοιπη κοινωνία, λαμπεροί, επιτυχημένοι και προνομιούχοι. Εκμεταλλευτείτε το δώρο που σας φέρνει το σύμπαν για την πραγματοποίηση των επαγγελματικών σας αλλά και την αλλαγή της δημόσιας εικόνας σας. Αν είστε σε μόνιμη και σοβαρή σχέση, είναι πιθανό να σας έρθει και ο γάμος.

ΔΙΑ-ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Φτιάξτε το βιογραφικό σας και στείλτε το στη δουλειά των ονείρων σας. Προσοχή στη υπερτόνιση των ταλέντων σας και τελικώς όλο αυτό σας βγει σε φούσκα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς είστε οι δεύτεροι πιο ευνοημένοι από αυτήν την αλλαγή. Εδώ Καρκίνοι μου ο Δίας θα περάσει στον τομέα της ζωής που σχετίζεται με την ανώτερη γνώση και μόρφωση, με τα ταξίδια στο εξωτερικό κυρίως, τη θρησκεία, τις ξένες γλώσσες, τις εκδόσεις, του νόμους και τα δικαστήρια. Οπότε τα δώρα του θα έχουν να κάνουν με αυτούς τους τομείς και θα είναι ωραία, αν υπάρχει βέβαια και η ανάλογη βάση. Άν έχετε προβλήματα με τον νόμο μην περιμένετε να λυθούν ως δια μαγείας – το πιο πιθανό

είναι να σας γίνουν περισσότερα. Αν θέλετε να εκδώσετε ένα σύγγραμα, δεν θα έρθει ο εκδότης να σας πει «φέρε ό,τι έγραψες και θα γίνει επιτυχία», θα χρειαστεί να είναι και άξιο έκδοσης αυτό που γράψατε φυσικά. Σας λέω απλώς ότι οι διαδικασίες και οι «άκρες» για να κάνετε τέτοιου είδους κινήσεις θα είναι πιο εύκολες. Αν ετοιμάζεστε να πάρετε κάποιο δίπλωμα οδήγησης, πτυχίου ή μεταπτυχιακού κλπ., θα το πάρετε. Είναι επίσης ιδανικές συνθήκες (αστρολογικώς, γιατί από covid-19 δεεεν) να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και ίσως ακόμη και εκεί να βγουν ευκαιρίες. Πολύ σημαντικό είναι ότι οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχετε με τον νόμο, θα σας δοθεί τώρα η ευκαιρία να τη λύσετε και μάλιστα με εύνοια.

ΔΙΑ-ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Παρακολουθείστε οποιοδήποτε σεμινάριο που θεωρείτε ότι σας προσφέρει πνευματική γνώση!

ΛΕΩΝ

Έρχεται αυτός ο τεράστιος πλανήτης να φωτίσει και να σας δώσει λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα λεφτά των άλλων. Τέτοιες περιπτώσεις είναι η διατροφή που καταβάλει ένας γονιός για το παιδί, ένα δάνειο από την Τράπεζα ή επιστροφή χρημάτων από την εφορία. Αν σαν ενδιαφέρουν επαγγελματικά τα χρήματα των άλλων, επίσης είναι μία καλή ευκαιρία να δράσετε. Τι εννοώ με αυτό; Αν έχετε βλέψεις να γίνετε χρηματιστής ή ασφαλιστής, μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας σε αυτούς τους κλάδους. επίσης, ο τομέας που θα ενεργοποιηθεί για εσάς έχει να κάνει και με την ψυχολογία καθώς πάθη, ζήλιες και εκδικητικότητα θα βγουν στην επιφάνεια. Όλα αυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον εσωτερικό μας κόσμο. Κάτι ακόμα που βλέπουμε εδώ είναι και οι κληρονομιές που έχουμε να λάβουμε (καλό ακούγεται αυτό αλλά ας μην ξεχνάμε τι προηγείται μιας κληρονομιάς). Θεωρητικά δεν κατατάσσεται στα καλά, αλλά ποιος ξέρει; Για κάποιους μπορεί και να είναι!

Για το τέλος, σας άφησα το καλό και δεν είναι άλλο από το σεξ. Εδώ, θα ήθελα να διαχωρίσετε το σεξ από τον έρωτα. Εγώ μιλάω για το έντονο, το παθιασμένο, αυτό που στην ένωση ξυπνάνε ζωώδη ένστικτα. Ε, σε αυτό είναι ευνοϊκά τα πράγματα, όπως και στον τρόπο που κάνετε σεξ θα υπάρχει εύνοια… Σταματάω γιατί θα ξεφύγουμε από την αστρολογία.

ΔΙΑ-ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Έναρξη διαδικασίας για δάνειο. Ενασχόληση με τα λεφτά του/της συζύγου ή γενικότερα τα λεφτά άλλων. Αγοράστε το Kama Sutra!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας για εσάς έρχεται και παραμένει ακριβώς στην απέναντι θέση από εσάς. Αυτό σημαίνει ότι η εύνοια που θα έχετε, έχει να κάνει με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Αν είστε ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό να βρείτε τον έρωτα που ονειρευόσασταν ή να κάνετε μία πολύ πετυχημένη συνεργασία και να βγείτε κερδισμένοι. Αν είστε δεσμευμένοι αλλά ανύπαντροι, θα έρθει πρόταση γάμου ή θα περάσει η σχέση σε ένα βαθύτερο επίπεδο σύνδεσης. Για κάθε άνθρωπο, αναλόγως την περίοδο της ζωής του, ο σημαντικός άνθρωπος που σας λέω μπορεί να διαφέρει από τις προηγούμενες σχέσεις που σας ανέφερα. Μπορεί για παράδειγμα να είναι ένας δικηγόρος, ένας γιατρός, ένας συμβολαιογράφος. Ό,τι εκκρεμότητες έχετε και χρειάζεται η συμβολή κάποιου άλλου ανθρώπου, μπορείτε να τις προχωρήσετε και να τις λύσετε καθώς ευνοούνται ιδιαίτερα οι συνεργασίες, σε όλητη διάρκεια που θα παραμείνει ο Δίας σε αυτήν τη θέση. Αν έχετε δικαστικές εκκρεμότητες, ξεκινήστε τις διαδικασίες γιατί σίγουρα θα βρείτε έναν καλό δικηγόρο και θα βγείτε κερδισμένοι.

ΔΙΑ-ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αφήστε στην άκρη το «εγώ» και συμπορευθείτε με το «μαζί»!

ΖΥΓΟΣ

Για εσάς ξεκινάει μία περίοδος που θα σας ωφελήσει πάρα πολύ στην υγεία και την καθημερινότητά σας. Αν έχετε εδώ και καιρό προβλήματα υγείας που σας ταλαιπωρούν, ήρθε η ώρα να τα κοιτάξετε και να βάλετε επιτέλους ένα τέλος. Άλλα θέματα που παίρνουν τα πάνω τους είναι και η εργασία που κάνετε για να βγάλετε τα προς το ζην. Αν είστε σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας, ο πλανήτης Δίας είναι καλός απέναντί σας και θα βάλει και αυτός το χεράκι του για να βρείτε κάτι – μην ξεχνάτε όμως ότι αυτό θα σημαίνει και λιγότερος χρόνος, οπότε φροντίστε από πριν να μη σαν βρει απροετοίμαστους γιατί δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε στις αυξημένες υποχρεώσεις που θα προκύψουν. Επίσης είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αναθεωρήσετε και να αλλάξετε τρόπο διατροφής, να το γυρίσετε δηλαδή στα πιο υγιεινά και εναλλακτικά. Εκτός από την διατροφή, μπορείτε να αλλάξετε και τον τρόπο που γυμνάζεστε, ίσως βρείτε κάτι άλλο να σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΑ-ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Προβείτε σε έναν καλό έλεγχο της υγείας. Εγγραφείτε σε γυμναστήριο ή όποιο άλλο είδος γυμναστικής σας ταιριάζει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε οι τρίτοι πιο ευνοημένοι από την είσοδο του Δία σε ένα άλλο ζώδιο του νερού. Δεν νομίζω ότι θα σας «χαλάσει» καθόλου και ο λόγος είναι ότι εσάς, θα σας επηρεάσει στον τομέα του φλερτ, της διασκέδασης, του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργίας. Άρα, για να σας γίνει πιο κατανοητό πόσο τυχεροί θα είστε έχουμε και λέμε: αν σκοπεύετε να φέρετε στον κόσμο έναν άλλον άνθρωπο τώρα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Αν είστε καλλιτέχνης και ετοιμάζετε κάτι μπορείτε να το τολμήσετε γιατί θα έχει επιτυχία. Ο καθένας στο στοιχείο του ε! Μην πάρετε φόρα και κάνετε άλλα αντί άλλων, γιατί έτσι την επιτυχία δεν την εγγυώμαι. Αν έχετε παιδιά είναι εξαιρετική ευκαιρία να ασχοληθείτε μαζί τους και να αναπτυχθεί μία καινούργια σχέση ανάμεσά σας.

Όσοι είστε ελεύθεροι, φλερτάρετε άφοβα καθώς και σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ θετικά τα πράγματα για εσάς. Αν από την άλλη είστε από τους Σκορπιούς που δεν σας ενοχλεί η δημόσια έκθεση, σας ανοίγονται δρόμοι προς την τηλεόραση και γενικώς τα ΜΜΕ για μία καριέρα εκεί ή σε χώρους διασκέδασης όπως είναι τα καζίνο.

ΔΙΑ-ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αφήστε τη χαρά και τη διασκέδαση να σας κατακλύσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τομέας που σας είχα πει αγαπημένοι μου ότι πιέζεστε, είναι αυτός όπου αστρολογικά βλέπουμε την οικογένεια και τα άτομα που έχουν σχέση με τις ρίζες σας. Έρχεται ο κυβερνήτης του ζωδίου σας να σας βοηθήσει και να δείτε τα πριμ του. Ό,τι δύσκολες συνθήκες είχατε παλιότερα, στα θέματα και στα πρόσωπα της οικογένειας, ήρθε η στιγμή να τα λύσετε και να ξεκινήσετε μία πιο όμορφη και υγιή σχέση μαζί τους. Είναι αρκετά πιθανό, να αρχίσετε να ασχολείστε με το σπίτι που μένετε, να θελήσετε δηλαδή να το φτιάξετε, ανακαινίσετε, πουλήσετε ή νοικιάσετε. Αν από την άλλη δεν έχετε δικό σας σπίτι, ίσως είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αποκτήσετε ένα. Μπορεί δηλαδή τώρα που φτιάχνουν οι σχέσεις με την οικογένεια να πάρετε ένα ακίνητο ή οικόπεδο και να το εκμεταλλευτείτε όπως εσείς επιθυμείτε. Για όσους έχετε τέτοιες βλέψεις και σχέδια για το μέλλον, σας προτείνω να το κάνετε τώρα καθώς ο Δίας είναι ιδιαίτερα καλόκαρδος απέναντί σας.

ΔΙΑ-ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Συνδεθείτε με την οικογένειά σας γιατί θα βγείτε κερδισμένοι, ακόμη και περιουσιακά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα στα πολύ καλά που σας συμβαίνουν αυτήν την περίοδο, έρχεται και ο Δίας να σας βοηθήσει στα θέματα που έχουν να κάνουν με το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ, την εκπαίδευση αλλά και με τα αδέλφια σας ή αν δεν έχετε, με τα ξαδέλφια σας. Αν θέλετε να ασχοληθείτε ή να μάθετε κάποια καινούργια τέχνη, μπορείτε άφοβα να την ξεκινήσετε και να δείτε πως τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλά και προς όφελός σας. επίσης, είναι μία καλή ευκαιρία για όσους ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ή να πουλήσετε το μεταφορικό σας μέσο – και στις δύο περιπτώσεις θα βγείτε κερδισμένοι. Κάτι άλλο στο οποίο θα δείτε αλλαγή είναι και στον τρόπο που επικοινωνείτε και σκέφτεστε με τον καθημερινό σας περίγυρο. Δείξτε μεγαλοκαρδία στην επικοινωνία με τα άτομα που θα συναναστραφείτε και θα σας βγει σε καλό. Μπορεί να σας βγει η επιθυμία να ασχοληθείτε με το διαδίκτυο και να μάθετε τα μυστικά του.

ΔΙΑ-ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ακούστε το σύμπαν και βγείτε από τα κουτάκια του μυαλού σας. Πνευματική και νοητική ανάταση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα εξαιρετικά νέα που φέρνει ο Δίας- Άγιος Βασίλης, έχουν να κάνουν με τον τομέα που όλοι λαχταράμε να είναι γεμάτος. Τα οικονομικά. Είστε λοιπόν οι πλέον ευνοημένοι, καθώς θα δείτε μία τεράστια αύξηση στα εισοδήματά σας. Ανάλογα τον προσωπικό χάρτη του καθενός σας, θα έρθουν τα καλά από διαφορετική προέλευση, αλλά πάντα με τον ίδιο προορισμό. Είναι πολύ εύκολο ακούγοντας αυτά τα ευχάριστα νέα, να σας φουσκώσουν και τα μυαλά, αλλά θα χρειαστεί να σας θυμίσω ότι δε γίνονται θαύματα.

Να σας συμβουλεύσω να μην «απλώσετε» το χέρι σας μακρύτερα από εκεί που φτάνει, γιατί μπορεί στο τέλος να βγείτε ζημιωμένοι, οπότε κινηθείτε με σύνεση στα οικονομικά. Υπάρχουν και οι άνθρωποι που δεν είναι του χρήματος αλλά του πνεύματος. Σε εκείνους λοιπόν θα υπάρξει μία πνευματική ανάταση και θα ενισχυθούν ή θα δημιουργηθούν καινούργιες ιδέες και ηθικές αξίες.

ΔΙΑ-ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Σύνεση και ταπεινότητα!