Εάν σκεφτείς στα γρήγορα μερικά από τα σπίτια που επισκέφτηκες τελευταία θα δεις ότι ίσως έχουν ένα κοινό. Στα περισσότερα είναι ελλιπής ή απουσιάζει τελείως η διακόσμηση της εισόδου. Και αυτό είναι κάτι που λογικά συμβαίνει και στο δικό σου σπίτι.

Η διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού σου είναι αρκετά σημαντική αφού σίγουρα η πρώτη εντύπωση των καλεσμένων σου μετράει και είναι καθοριστική. Άλλωστε όταν κάποιος επισκέπτεται το σπίτι μας μπαίνει για λίγο στον μικρόκοσμό μας, βλέπει λίγα περισσότερα πράγματα για το στιλ και την προσωπικότητά μας.

Για αυτό χωρίς αμφιβολία αξίζει να επενδύσεις στη διακόσμηση της εισόδου του σπιτιού σου, μεταμορφώνοντάς την με έξυπνες και πρακτικές ιδέες. Όπως κατάλαβες, δεν φτάνει απλά ένα χαλάκι εισόδου και μια κρεμάστρα για τα παλτό!

Ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να διακοσμήσεις την είσοδο του σπιτιού σου είναι σίγουρα με καδράκια, posters και διάφορα έργα τέχνης. 

Όσο αφορά αρχικά το χρώμα της εισόδου, έχε στο νου σου πως όσο πιο στενός είναι ο διάδρομος τόσο πιο ανοιχτή πρέπει να είναι η απόχρωση στους τοίχους.

Για να μην πέσεις στην παγίδα και υπερφορτώσεις τον χώρο μπορείς να συνδυάσεις τη μίνιμαλ διακόσμηση με πιο ιδιαίτερα έργα τέχνης. Για παράδειγμα το παρακάτω gallery wall είναι σίγουρα από τα αγαπημένα μας και αναμφίβολα ιδανικό για τον χώρο που χρειάζεται να του προσθέσεις λίγη τέχνη.

Διακόσμησε την είσοδο του σπιτιού σου σε 3 απλά βήματα
desenio.gr

Τα posters που ενώθηκαν για να δημιουργήσουν αυτήν την υπέροχη σύνθεση είναι τα εξής:

  • Watercolor Figure NO1 Poster
  • Graphic Body NO2 Poster
  • Texture Line Hands Poster
  • Floral Lines NO2
  • Champagne Bottle
  • Texture Line Curve
  • The Three Faces Line Art

Σε αυτή την είσοδο όπως βλέπεις έχει χρησιμοποιηθεί σε γενικές γραμμές μίνιμαλ διακόσμηση με μόνο ένα φυτό και μερικά κεριά και coffee table books να κλέβουν την παράσταση. Ένα καλόγουστο gallery wall μπορεί να τραβήξει την προσοχή των καλεσμένων σου και να δεχτεί πολλά θετικά σχόλια.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο desenio.gr και να διαλέξεις ανάμεσα σε εκατοντάδες posters αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ και την προσωπικότητά σου. Σου εγγυόμαστε πως η είσοδος του σπιτιού σου θα μεταμορφωθεί με έναν μοναδικό τρόπο!

Μην ξεχνάς πως από σήμερα στο Desenio γιορτάζουν την Black Week και έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς με ακόμη περισσότερες προσφορές.