Τα loafers προσθέτουν μια νότα κομψότητας κι ένα vibe ότι είσαι ενήμερη για όλα όσα συμβαίνουν στη μόδα.

Διώξε όλες τις σκέψεις του Gossip Girl Upper East Siders από το μυαλό σου, τα δερμάτινα loafers έχουν επιστρέψει δριμύτερα από το περασμένο φθινόπωρο, αλλά πιο επίκαιρα από ποτέ την Άνοιξη του 2022.

Στην εποχή που οι thigh-high μπότες και οι διακοσμημένες με κρυστάλλους γόβες είναι παντού, η σημαντική θέση που καταλαμβάνουν τα ταπεινά δερμάτινα loafers δεν μπορεί να παραλειφθεί

Τα loafers είναι κάτι περισσότερο από μια άνετη επιλογή

Το πλεονέκτημα των εύκολων, και πλέον μοντέρνων παπουτσιών, είναι η ευελιξία τους – λειτουργούν εξίσου άψογα με καλσόν και micrο-mini φόρεμα και παράλληλα και με jeans. Οι συνδυασμοί ρούχων με ένα ζευγάρι δερμάτινα loafers είναι ατελείωτοι.

Είτε είσαι η Audrey Hope είτε η Audrey Hepburn, υπάρχει ένα loafer για σένα. Τα κλασικά loafers αλλά και εκείνα με αλυσίδα από οίκους όπως Gucci και Celine είναι τόσο κομψά όσο ήταν πάντα.

Εν τω μεταξύ, σχεδιαστές όπως οι Bottega Veneta, Chloé, Prada και Loewe προσθέτουν όλο και περισσότερα loafers στις συλλογές τους ενώ brands όπως το Alohas, το Vagabond, και άλλα φτιάχνουν loafers με φιλικά υλικά προς το περιβάλλον.

Από το κλασικό έως το τολμηρό, δες παρακάτω τα πέντε loafers που θα θες να φοράς καθημερινά. Και μην ξεχνάς τις ankle socks.

H&M chunky leather loafer

Jigsaw zebra print leather loafers

Leather Loafers With Chain

Alohas Trailblazer Lug Sole Loafers

Vagabond Alex Loafers