Ξεκινάει μία εβδομάδα με ιδιαίτερο αστρολογικό ενδιαφέρον, αφού φιλοξενεί μια σπάνια τριπλή σύνοδο των: Ήλιου, Δία και Ποσειδώνα. Είναι μία συνάντηση εξαιρετικά τυχερή, καθώς κάνει εφικτή την εκπλήρωση των ονείρων που έχει καθένας από εμάς.

Παράλληλα, Άρης και Αφροδίτη που εδώ και καιρό προχωράνε χέρι-χέρι, αλλάζουν ζώδιο και μπαίνουν στον Υδροχόο κι αυτό μας μεταφράζεται σε αλλαγές.

Όπως σας είχα πει ζήσαμε μία από τις πιο έντονες εβδομάδες και τα αποτελέσματα δυστυχώς τα είδαμε με τον πόλεμο που ξεκίνησε στην Ουκρανία. Ίσως αυτή τη βδομάδα τα πράγματα να ξεφουσκώσουν λίγο, αλλά μπορεί να φουσκώσουν τα νερά της γης μας, οπότε να περιμένετε αρκετές βροχές. Όσοι έχετε περιουσία που μπορεί να πλημμυρίσει, προετοιμαστείτε για να την προφυλάξετε. Μην ξεχάσετε να θυμηθείτε και τα ζωάκια που είναι απροστάτευτα σε μία τέτοια περίπτωση.

Τώρα όλοι μαζί, με ένα στόμα και μία φωνή: διαβάζουμε ζώδιο και ωροσκόπο, για καλύτερη εικόνα της εβδομάδας μας.

Κριός

Επιτέλους Κριάρια μου, το κλίμα γίνετε λίγο πιο ανάλαφρο για εσάς, καθώς επιτέλους ο Άρης και η Αφροδίτη, ξεκουβαλήθηκαν από τον Αιγόκερω, που για τους περισσότερους από εσάς δεν ήταν και το καλύτερο σας. Ας τους αφήσουμε αυτούς, αφού πλέον επηρεάζουν περισσότερο άλλα ζώδια, απλά σημειώστε ότι από αυτήν την αλλαγή τους, η δική σας ενέργεια και φροντιστήκότητα που έχετε, θα μεταβεί από τον χώρο της δουλειάς, στον χώρο των φίλων.

Το πιο σημαντικό που συμβαίνει αυτή την εβδομάδα είναι η τριπλή συνάντηση ‘Ηλιου- Δια -Ποσειδώνα .Ο πρώτος έχει να κάνει με τα αντρικά πρόσωπα, ο δεύτερος με την εξάπλωση και ο τρίτος με τις ονειρικές καταστάσεις. Άρα λοιπόν το πιο πιθανό είναι να ζείτε καταστάσεις ονείρου, μαγικές, ρομαντικές και όλα αυτά σε μεγάλο βαθμό. Αν δεν το κάνετε στον ξύπνιο σας, τότε σίγουρα αυτή την περίοδο απολαμβάνετε πολύ τον ύπνο σας! Είναι μία περίοδος που ευνοείστε σε οποιοδήποτε είδους διαλογισμό θέλετε να κάνετε και γενικά να έρθετε σε επαφή με τα ουράνια. Είναι ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να θέσετε πραγματικούς στόχους για το μέλλον σας και μεγαλεπήβολους αν θέλετε, καθώς το σύμπαν ετοιμάζεται να σας ανταμείψει μετά από αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας.

Ταύρος

Μπορεί η κατάσταση στα επαγγελματικά σας να πέρασε ένα διάστημα με αρκετή ησυχία, όμως από αυτή την εβδομάδα υπάρχει και πάλι κίνηση σε αυτόν τον τομέα. Όλο σας το νοιάξιμο και η ενέργεια θα κατευθυνθεί εκεί, αν δεεεν μπορεί να ασχοληθείτε με τον γάμο σας ή με κάποιον από τους δύο γονείς σας. Αυτός ο οίκος και αυτά τα θέματα είναι που θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα, αν και όχι πάντα με εύκολο τρόπο. Μπορεί δηλαδή κάποιες φορές να νιώθετε απογοήτευση και ότι δεν τα καταφέρνετε, αλλά κι αυτά μες στο παιχνίδι της ζωής είναι, “αγαθά κόποις κτώνται”.

Όταν νιώθετε απογοήτευση το μυστικό είναι να μην το βάλετε κάτω, ειδικά από τη στιγμή που είστε ήδη ενήμεροι ότι είναι πιθανό ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Προσπαθήστε κι άλλο, θα το καταφέρετε και το αποτέλεσμα θα έχει γερές βάσεις. Η τριπλή συνάντηση που αναφέρω στην εισαγωγή για εσάς γίνεται στον οίκο των φίλων, των ομάδων, του γυμναστηρίου, των κοινωνικών συνόλων γενικότερα. Δραστηριοποιηθείτε σε αυτούς τους τομείς -ακόμα και μέσα από εθελοντικές ή πιο αλτρουιστικές δράσεις γενικότερα- και στο άμεσο μέλλον θα δείτε θετικά αποτελέσματα.

Δίδυμοι

Άντε Διδυμάκια μου, βάλτε μπρος! Οι πλανήτες σας ευνοούν τόσο πολύ στο να κάνετε τα επαγγελματικά σας όνειρα πραγματικότητα. Αν είχατε οποιαδήποτε κολλήματα ο Άρης και η Αφροδίτη που αλλάζουν ζώδιο έρχονται να σας δώσουν ένα μπουστάρισμα σε θέματα επικοινωνίας, ταξιδίων, ανώτερης γνώσης, πτυχίων. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη συγκυρία και δημιουργήστε καταστάσεις προς όφελος σας. Τα επαγγελματικά σας λογικά μέρα με τη μέρα ανεβαίνουν, προτάσεις μπορεί να ακούτε δεξιά κι αριστερά και οι άνθρωποι δηλαδή φαίνεται να ενδιαφέρονται για τις ικανότητές σας. Επίσης ένα ταξιδάκι βλέπω να έρχεται για κάποιους από εσάς, μετά από καιρό που κλειστήκατε μέσα διδυμάκια ταξιδιάρικα!

Εκτός από τα επαγγελματικά σας είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και μία πολύ καλή τροπή σε θέματα που αφορούν τους γονείς σας ή τον δικό σας γάμο, αν είστε παντρεμένοι. Αν ρωτάτε εμένα, από τη θέση μου θα σας έλεγα ότι τις περισσότερες κινήσεις θα τις έκανα στον επαγγελματικό χώρο καθώς εκεί πέρα τα πράγματα θα είναι πραγματικά ονειρεμένα αυτήν την εβδομάδα.

Καρκίνος

Έφυγε ο Άρης και η Αφροδίτη από τον οίκο των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών που μας έλεγα τόσο καιρό, και είμαι σίγουρος ότι σε όλους όλο και κάτι θα έφερε. Ήρθε η ώρα αυτοί οι δύο πλανήτες να δείξουν την ενέργειά τους στο σεξ, στο βαθύ, το ενωτικό, το σεξ ενός Σκορπιού που αποζητάει την ένωση των κορμιών σε ένα. Εκεί λοιπόν θα στραφεί πλέον η ενέργειά μας και αν δεν γίνει αυτό τότε μία πιο βαθιά ψυχολογική ανάλυση της ζωής μπορεί να έρθει στο προσκήνιο. Το άλλο γεγονός που είναι εξαιρετικά τυχερό για τα ζώδια του νερού άρα και για εμάς είναι τριπλή συνάντηση Ήλιου, Δία, Ποσειδώνα που για μας έχει να κάνει με τον οίκο των ταξιδιών, της ανώτερης γνώσης, της προβολής μέσα από τα social media ή την τηλεόραση όσοι ασχολούνται με αυτόν τον τομέα.

Όποιο Καρκινάκι επιθυμεί μία τέτοια είδους προβολή ενημερώνω ότι πλανητικά ευνοείται για μία τέτοια κίνηση καθώς θα είναι ονειρική και μπορεί να λάβει μεγάλες διαστάσεις. Μεγάλη προσοχή στον Ποσειδώνα! Θα μου πείτε τώρα τι να κάνουμε; να τον πάρουμε από το χέρι και να τον προσέχουμε; Και θα έχετε τα δικιά σας… Οπότε για να το κάνω πιο απλό θα σας πω ότι όταν υπάρχει ο Ποσειδώνας εκτός από τις μυθικές διαστάσεις και ονειρικές που μπορεί να δώσει, πολύ συχνά είναι και εξαπατατηκές προκαλούν μία θολούρα, Οπότε προσοχή εκεί στο βυθό που βασιλεύει ο Ποσειδώνας γιατί είναι πολύ πιθανό να σας πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Λέων

Άρχισαν τα όργανα να παίζουν Άντζελα Ζήλεια από το μακρινό 1967 “Καλώς όρισες έρωτα”. ‘Έτσι ξεκινάει η εβδομάδα για εσάς, λαμπερά Λιοντάρια καθώς οι δύο πιο σεξουαλικοί και ερωτικοί πλανήτες -Αφροδίτη και Άρης- μπαίνουν στον οίκο των σχέσεων, του γάμου, των συνεργασιών και γενικότερα των σημαντικών ανθρώπων της ζωής μας. Συνεπώς, μεγάλη κινητικότητα θα υπάρχει εκεί, πολύ πιθανόν όμως με εντάσεις, πάθη, κτητικότητα και πολεμικές καταστάσεις. Πέραν του ότι θα κάτσουν αρκετό διάστημα εκεί, αυτοί οι δύο θα πηγαίνουν και παρέα για αρκετό καιρό ακόμη.

Το άλλο πολύ σημαντικό που συμβαίνει έχει να κάνει με χρήματα που λαμβάνονται από άλλους, και μόνο ευτυχείς μπορεί να σας κάνει. Ίσως επίσης είναι μία καλή ευκαιρία να ενοχλήσετε τον λογιστή σας, μήπως και μπορείτε να πάρετε κάποιο επίδομα ή να δει αν σας χρωστάει λεφτά η εφορία. Είναι μία από τις πιο τυχερές εβδομάδες που διανύουμε οπότε εκμεταλλευτείτε την κι εσείς στο να διεκδικήσετε τα χρεωστούμενα σας ή κάποιο δάνειο από την τράπεζα έτσι ώστε να εκπληρώσετε κάποιον επαγγελματικό ή προσωπικό στόχο. Οπότε ντυθείτε, στολιστείτε, λάμψτε, γιατί αρχίζουν οι πλανήτες και για ένα διάστημα σας ευνοούν.

Παρθένος

Τι έγινε Παρθενάκια μου; Γύρισε ο Οδυσσέας, ή ακόμη είστε με τους μνηστήρες μες στο παλάτι να αλωνίζουν. Εμένα τα άστρα μου λένε ότι γύρισε, γιατί βλέπω ότι η καθημερινότητά σας έχει θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς. Προετοιμασίες μες στο σπίτι βλέπω, καθαριότητες, μαγειρέματα, γενικές…το στοιχείο σας δηλαδή! Ο Άρης και η Αφροδίτη έκαναν την είσοδο τους σε αυτόν τον οίκο, οπότε είναι πολύ λογικό και η δική σας ενέργεια να μεταφερθεί εκεί.

Η Αφροδίτη είναι αυτά που αγαπάμε να κάνουμε, ο Άρης είναι η δράση που έχουμε μέσα στην ημέρα, οπότε εσείς θα κάνετε πράγματα που αγαπάτε, εύχομαι να τα κάνετε και για ανθρώπους που αγαπάτε, και να μη βγει όλο αυτό το φόρτο στην καθημερινή σας εργασία, γιατί κακά τα ψέματα στην ίδια καθημερινότητα ζούμε όλοι, οπότε είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν και οι απαιτήσεις της δουλειάς σας. Επίσης μπορεί να θελήσετε να ασχοληθείτε με το σώμα σας ή τη διατροφή σας και μιλάω για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, γιατί γενικότερα όλα μπορούμε να τα κάνουμε σάντουιτς, κανείς δεν είπε το αντίθετο. Τουλάχιστον όμως το ψωμί ας είναι ολικής, χωρίς γλουτένη και μονοποικιλιακής σποράς.

Ζυγός

Να τοι και οι καλαίσθητοι Ζυγοί που από εκεί που είχε πήξει το κεφάλι σας με τα οικογενειακά, επιτέλους μπαίνει ένα τέλος σε αυτό το κομμάτι. Ήρθε η ώρα και για εσάς να βγείτε, να διασκεδάσετε. Ο Άρης και η Αφροδίτη μπαίνουν στον οίκο που έχει να κάνει, με το φλερτ, τον έρωτα, τα παιδιά και τη χαρά, με την ευρύτερη έννοια. Στον κάθε άνθρωπο χαρά προσφέρει και κάτι διαφορετικό, οπότε Ανάλογα τι Ζυγός είστε, θα βρείτε και την ανάλογη χαρά. Είναι μία εβδομάδα που μπορείτε να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας κι αν δεν έχετε να ανακαλύψετε καινούργια. Αν έχετε παιδιά, είναι πολύ πιθανόν όλο το ενδιαφέρον σας και η ενέργειά σας να στραφεί προς εκείνα.

Μετά από τόσους μήνες που ασχολείστε με θέματα σπιτιού αξίζετε δικαιωματικά λίγη διασκέδαση για να θυμηθείτε πόσο όμορφοι κι αγαπητοί είστε. Τα ακόμη καλύτερα νέα έρχονται από τον τομέα της καθημερινότητας όπου εκεί πέρα είστε έτοιμοι να θέσετε μεγάλους στόχους. Μπορείτε ας πούμε στη δουλειά σας να δείξετε τα ταλέντα σας ή να πάρετε κάποια προαγωγή. Επίσης μπορείτε να βρείτε τρόπους έτσι ώστε να μην είναι τόσο κουραστικές οι καθημερινές εργασίες που έχετε να κάνετε. Επειδή κι εσείς είστε τους ταλαιπωρημένους των τελευταίων χρόνων, η ανταμοιβή του σύμπαντος έρχεται και σας τα κάνει όλα λίγο πιο ευχάριστα.

Σκορπιός

Αφού επιτέλους λύθηκαν όλες οι παρεξηγήσεις και τα προβλήματα με τα αδέλφια και τους γείτονες, όλη αυτή η ενέργεια που σας περιέγραφα τόσο καιρό πλέον μεταφέρεται μέσα στο σπίτι σας και τους γονείς. Το ενδιαφέρον σας κι η δράση σας, η Αφροδίτη και ο Άρης δηλαδή, εισέρχονται στον τομέα του σπιτιού εκεί όπου το προηγούμενο διάστημα σας έλεγα ότι μπορεί να υπάρχουν κάποια μπλοκαρίσματα. Για τους περισσότερους από εσάς αυτά τα μπλοκαρίσματα τελειώνουν και έρχονται ευχάριστα πράγματα.

Ένας καινούργιος έρωτας κάνει την είσοδο του στο σπίτι σας και εσείς τον περιμένετε με ανοιχτές αγκάλες. Για εσάς αυτή η τριπλή συνάντηση που αναφέρω στην εισαγωγή έχει να κάνει με τη χαρά της ζωής, τα παιδιά σας, το φλερτ ,τον έρωτα. Κάποιοι Σκορπιοί είχατε στεναχωρηθεί για τα δύσκολα που σας είχα πει σε προηγούμενες προβλέψεις, αλλά σας υποσχέθηκα ότι τα πράγματα καλυτερεύουν. Από αυτήν την εβδομάδα λοιπόν βάλτε τα καλά σας, γιατί τα ωραία ξεκινάνε.

Τοξότης

Για εσάς φαίνεται ότι αρχίζει να υπάρχει κινητικότητα στον τομέα που έχει να κάνει με τα αδέλφια σας και τους γείτονες. Με τους παραπάνω ή που θα αγαπηθείτε λίγο περισσότερο ή που θα τσακωθείτε. Ευτυχώς τουλάχιστον που με τα αδέλφια τσακωνόμαστε από αγάπη, γιατί είναι και από τους πιο δυνατούς δεσμούς που έχουμε. Επειδή προσωπικά έχω δύο αδελφές και η μία είναι Τοξοτίνα, θα ευχηθώ να πάνε όλα κατ’ ευχή και να μη γίνει κανένας πόλεμος.

Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι να αρχίσετε να ασχολείστε περισσότερο με το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ, την επικοινωνία, την αλληλογραφία και για κάποιους από εσάς, μπορεί να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος μάθησης που είναι και από τους αγαπημένους σας τομείς. Πρακτικά δηλαδή, μπορείτε να ξεκινήσετε οποιοδήποτε σεμινάριο ή μεταπτυχιακό θέλετε. Αν είστε απ’ τους Τοξότες που δεν έχετε μεταφορικό ευνοείστε και σε αυτό το κομμάτι προκειμένου να αποκτήσετε, αν φυσικά το επιθυμείτε. Τα καλά νέα συνεχίζουν κι έρχονται από το σπίτι και αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει, πραγματικά, αποτελέσματα του…ονείρου!

Αιγόκερως

Να τα και τα λεφτά για σας που σας έλεγα! Έξω από την πόρτα είναι και σας περιμένουν. Ανοίξτε την πόρτα σας και είμαι σίγουρος ότι χρήματα θα αρχίσουν να ρέουν. Επειδή όπως έχω πει δεν είμαι της άποψης το ότι τα λεφτά είναι η μοναδική αξία που έχουμε στον κόσμο, είναι πολύ πιθανό να εμπλουτιστούν οι προσωπικές σας αξίες.

Μετά από τόσο καιρό που ήσασταν στα φώτα της δημοσιότητας για το σύμπαν, σιγά-σιγά αρχίζει και αλλάζει αυτή η ενέργεια και θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να θέσετε νέες συνθήκες, αξίες, πιστεύω και να καταστρέψετε τα παλιά που δεν σας βόλευαν ή σας πήγαιναν πίσω.

Συνδυαστικά με την εύνοια που έχετε σε θέματα επικοινωνίας, γνώσης, μεταφορών, τα αποτελέσματα που μπορείτε να φέρετε θα είναι φανταστικά. Αυτή η τριπλή συνάντηση που αναφέρω στην εισαγωγή είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για εσάς, καθώς νέα που θα σας ευχαριστήσουν θα έρθουν από τη γειτονιά ή από τα αδέλφια σας. Θα δείτε ότι τα γεγονότα μόνο αδιάφορους δε θα σας αφήσουν.

Υδροχόος

Σας το είχα υποσχεθεί ότι τα πράγματα θα σταματήσουν να είναι τόσο πιεστικά για εσάς. Ε! από αυτήν την εβδομάδα ξεκινάει. Θα λάμψετε, θα βγείτε μπροστά, όλοι θα σας προσέχουν, ο ερωτισμός σας θα είναι ακαταμάχητος και όλοι θα πέφτουν στα πόδια σας! Έχετε και λεφτά, τι άλλο να ζητήσετε από το σύμπαν;

Όλα πρίμα πάνε για εσάς και να δείτε πόσο διαφορετική θα είναι αυτή η εβδομάδα από όλες τις υπόλοιπες που ζήσατε τόσους μήνες. Είναι μία εβδομάδα που μπορείτε να προωθήσετε τον εαυτό σας, τα σχέδιά σας, τις ιδέες σας και το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχετε και αποτελέσματα. Βάλτε μπρος σε όλα αυτά που σκαρώνατε τόσο καιρό και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια αλλαγή του προσωπικού σας χώρου, μία μικρή ανακαίνιση ας πούμε τώρα είναι η ώρα, όπως επίσης ακόμα και στον εαυτό σας αν σκοπεύετε να κάνετε μία μικρή ανακαίνιση τώρα είναι η ώρα.

Πηγαίνετε σε κομμωτήρια, μανικιούρ, πεντικιούρ, μπαρμπέρηδες, πλαστικούς χειρουργούς, ό,τι θέλει ο καθένας σας και η δουλειά που θα σας κάνουν θα είναι εκπληκτική.

Ιχθείς

Είστε οι ευνοημένοι της χρονιάς, αυτό δεν το ξεχνάμε. Τώρα, είναι πολύ πιθανόν να αρχίσετε να ασχολείστε και λίγο με ψυχολογικά θέματα, τα δικά σας ψυχολογικά, όχι των άλλων, το τονίζω γιατί συνήθως μπερδεύεστε λίγο και παίρνετε τις ενέργειες όλων των ανθρώπων. Προσπαθήστε να βάλετε ένα όριο στο τι απορροφάτε, γιατί το πιο πιθανό είναι να σας προκαλέσει μία ψυχική εξάντληση, αν ασχολείστε μόνο με τον άλλον.

Το καλό είναι ότι θα μπορέσετε πιο εύκολα να προσευχηθείτε, κάτι που στους περισσότερους από εσάς αρέσει, να βρείτε νέους τρόπους ψυχολογικής εμβάθυνσης, να βρείτε τα δικά σας αγκαθάκια έτσι ώστε να μπορέσετε αργότερα που η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιό σας να απολαύσετε τα δώρα της. Προς το παρόν η συγκεκριμένη μαζί με τον Άρη κάθονται στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς γιατί σας προετοιμάζουν για τα καλύτερα.

Εννοείται ότι αυτή η τριπλή συνάντηση που γίνεται στο ζώδιό σας είναι απίστευτα ευνοϊκή για την εκπλήρωση των πιο τρελών ονείρων. Ειλικρινά σας το λέω δεν συναντιούνται πολύ συχνά αυτοί οι τρεις πλανήτες μαζί και είναι όλοι τους καλοί και με το μέρος σας. Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, τα πιο τρελά σας όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Ένα τελευταίο θέλω να σας πω, ότι χρειάζεται να είστε λίγο προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί για το επόμενο διάστημα τα πάντα θα γίνονται κάτω από το τραπέζι, που αργότερα θα ανέβουν πάνω στο τραπέζι. Οπότε φροντίστε ότι κι αν είναι το μυστικό που ετοιμάζετε να είναι αγαθό από προθέσεις, γιατί θα μαθευτεί.