Αναζητάς μια ελάχιστα επεμβατική αισθητική θεραπεία για να ανανεώσεις και να αναζωογονήσεις το δέρμα σου μετά το καλοκαίρι; Θέλεις να βελτιώσεις τον συνολικό τόνο, την υφή και την ποιότητα του δέρματός σου;

Το Micro-needling μπορεί να είναι η θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος που ψάχνεις!

Μιλήσαμε με τη Πένυ Πλαταρά από το Vita Plus Γλυφάδας για τη θεραπεία micro-needling με Dermapen για τη σύσφιξη, τη μείωση της εμφάνιση λεπτών γραμμών και των ουλών ακμής και τη βελτίωση του τόνου και της υφής του δέρματος.

Τι είναι το micro-needling;

Αυτή η διαδικασία είναι ελάχιστα επεμβατική, μη χειρουργική τεχνική αναζωογόνησης του δέρματος που χρησιμοποιεί το dermapen micro needling, μια αυτοματοποιημένη ιατρική συσκευή που περιέχει πολλές λεπτές βελόνες, για τη δημιουργία ”μικροκαναλιών” στο δέρμα. Η διαδικασία προκαλεί αυξημένη διέγερση της κυκλοφορίας και φυσική παραγωγή κολλαγόνου στην περιοχή της θεραπείας.  Το κολλαγόνο που παράγεται στο δέρμα βοηθά στη βελτίωση της συνολικής υγείας και εικόνας του δέρματος.

Πλεονεκτήματα του Micro Needling:

Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου Ασφαλές για τους περισσότερους τύπους δέρματος Αντιμετωπίζει τις λεπτές γραμμές Βελτιώνει την υφή του δέρματος Μειώνει την εμφάνιση μεγάλων πόρων Ενισχύει τα αποτελέσματα των τοπικών προϊόντων περιποίησης δέρματος Διεγείρει την κυκλοφορία Βελτιώνει τη συνολική υγεία του δέρματος

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται μπορεί να ποικίλλει από ασθενή σε ασθενή ανάλογα με τους αισθητικούς στόχους και την κατάσταση που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Συνήθως συνιστούμε μια σειρά από τρεις έως έξι συνεδρίες θεραπείας με διαφορά περίπου τεσσάρων έως έξι εβδομάδων. Μερικοί ασθενείς μπορεί να ωφεληθούν από ένα μόνο πρόγραμμα θεραπείας  μία ή δύο φορές το χρόνο για τη βελτίωση της υγείας του δέρματος και την ενίσχυση των προιόντων περιποίησης του δέρματος.

Περιοχές θεραπείας:

Πρόσωπο Λαιμός Ντεκολτέ Κοιλιά Οπλα Χέρια Πόδια

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Οι περισσότεροι ασθενείς βιώνουν μια αξιοσημείωτη βελτίωση στον τόνο και την υφή του δέρματός τους μετά από μία μόνο θεραπεία. Τα πλήρη αποτελέσματα αυτής της θεραπείας αναζωογόνησης αναπτύσσονται συνήθως από το επόμενο πρωί και σταδιακά μέσα σε λίγες εβδομάδες από τη συνεδρία, με συνεχή βελτίωση στην ποιότητα του δέρματός καθώς το νέο κολλαγόνο αναπτύσσεται για έως και μήνες μετά από μια συνεδρία θεραπείας.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Μερικοί ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν ερυθρότητα η οποία θα υποχωρήσει μέσα σε μερικές ώρες.