Το Deep Shallow Exposition της Elisabeth Leau και ο οίκος Parthenis συνεργάστηκαν  για να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη σειρά με γυαλιά ηλίου που παραπέμπουν στυλιστικά στα late 60’s-early 70’s και είναι φτιαγμένα από organic υλικά.

Deep Shallow Exposition x Parthenis savoir ville (1)

Τρία μόλις σχέδια απαρτίζουν την πρώτη συλλογή γυαλιών ηλίου που έχει την υπογραφή Parthenis. Το σύγχρονο design συνδυάζεται μ’ ένα stylish vintage feel και μας δίνει αυτά τα διαχρονικά «fashion items» που φιλοδοξούν να μείνουν στη συλλογή μας για πολλές δεκαετίες. Χάρη στον unisex χαρακτήρα τους απευθύνονται σε άντρες και γυναίκες  με φετίχ  τα γυαλιά ηλίου…

Deep Shallow Exposition x Parthenis savoir ville (3)

Οι ονομασίες τους εμπνέονται από τον κόσμο των ρούχων και όχι τυχαία. Τα  «Eyelet» και τα «Stud» είναι μαύρα, ενώ τa «Slit» είναι μαύρα και διάφανα. Τα μαύρα γυαλιά ηλίου είναι έτσι κι΄αλλιώς ένα αξεσουάρ statement, ενώ το διάφανο με φακούς καθρέφτη δίνει μια ακόμη εναλλακτική για όσους προτιμούν μια πιο φωτεινή και λίγο πιο pop επιλογή.

Η Ορσαλία Παρθένη, σχεδιάστρια  του οίκου Parthenis, προσεγγίζει τη μόδα με μια minimal διάθεση, παραμένοντας πιστή σε σικ και εστέτ αναφορές. Η σειρά γυαλιών ηλίου που συνυπογράφει, αντανακλά την αισθητική του οίκου και απογειώνει το στυλ Parthenis για άντρες και γυναίκες.

Η Elisabeth Leau, ιδρύτρια του Deep Shallow Exposition, ως αρχιτέκτων έχει μια ολοκληρωμένη ματιά γύρω από το design. Τα γυαλιά της DSE  είναι 100% χειροποίητα, κατασκευασμένα με premium υλικά και –κατά κάποιον τρόπο- αποτελούν ένα μικρό έργο τέχνης. Συνδυάζουν το fashion feel με το μοναδικό design, με τρόπο τέτοιο που κάθε ζευγάρι αποτελεί ένα μοναδικό αντικείμενο μόδας που θα είναι πάντα… επίκαιρο.

Deep Shallow Exposition x Parthenis savoir ville (4)

Η σειρά κυκλοφορεί σε limited edition, δέκα ζευγάρια ανά σχέδιο/χρώμα και  διατίθεται στα καταστήματα Parthenis:

Κολωνάκι. Δημοκρίτου 20 & Τσακάλωφ, 210-3633158

Μύκονος. Πλατεία Αλευκάντρας, 22890-22448

Χανιά. Νικηφόρου Φωκά 1 & Δασκαλογιάννη, 28210-42838

Eshop: www.orsalia-parthenis.gr

Deep Shallow Exposition x Parthenis savoir ville (2)

CREDITS

Photos: Elen Aivali