Η DC ανακοίνωσε και επίσημα χθες την επιστροφή ενός εκ των πιο διάσημων super ηρώων όλων των εποχών, του Superman.

Όπως γνωρίζεις, ο Clark Kent είχε πάντα έναν έρωτα: την Lois Lane. Παντρεύτηκαν το 1996 και το 2015 απέκτησαν ένα γιο, τον Jonathan. Αυτός λοιπόν θα είναι και ο πρωταγωνιστής των νέων δημιουργιών της DC Comics.

Η νέα σειρά κόμικ, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου, ονομάζεται Superman: Son of Kal-El #5 και, σύμφωνα με την ανακοίνωση της DC, ο νέος Superman πρόκειται να είναι αμφιφυλόφιλος. Aυτή όμως η προτίμησή του θα είναι μόνο μια από τις καινοτομίες που εισάγονται στον σούπερ ήρωα, σε σχέση με τον πατέρα του.

Η νέα σειρά κόμικ παρουσιάζει τον Jonathan Kent να βοηθάει σε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζει η γη. Στα πρώτα τεύχη παλεύει με τις πυρκαγιές που έχουν προκληθεί από την κλιματική αλλαγή, με πυροβολισμούς σε σχολείο και παίρνει μέρος σε διαδήλωση που γίνεται εναντίον της απέλασης προσφύγων από την Metropolis.

Στο τρίτο τεύχος της σειράς εμφανίζεται στη ζωή του ένας δημοσιογράφος, με ροζ μαλλιά. Τον λένε Jay Nakamura. Κράτα αυτό το όνομα γιατί μόλις λίγα τεύχη αργότερα οι αναγνώστες θα ενημερωθούν για τον έρωτα που αναπτύχθηκε μεταξύ των ανδρών.

Όπως δήλωσε ο Tom Taylor, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτήν την ιδέα: «Πάντα έλεγα ότι όλοι χρειάζονται ήρωες, και αξίζει να βλέπουν τους εαυτούς τους στους ήρωες». Και συνεχίζει: «Για τόσους ανθρώπους, το να δουν τον δυνατότερο υπερήρωα στα κόμικς να αποκαλύπτει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό είναι απίστευτα ισχυρό».

Πηγή: The New York Times

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η Halsey για το σώμα της μετά τον τοκετό: «Δεν θέλω να τροφοδοτώ μια ψευδαίσθηση»