Η ταινία τρόμου Suspiria έκανε πρεμιέρα το 1977 και χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα πιο τρομακτικά φιλμ εκείνης της περιόδου. Φέτος και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2018 τα στούντιο της Amazon ετοιμάζουν ένα remake της ταινίας, το οποίο αναμένεται συγκλονιστικό. Dakota Johnson, Tilda Swinton, Mia Goth, και Jessica Harper -η οποία είχε πρωταγωνιστήσει και στην original εκδοχή- είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που φιλοξενεί η συγκεκριμένη αμερικανική παραγωγή.

Η ιστορία μας ακολουθεί μια νεαρή χορεύτρια του μπαλέτου, με το όνομα Suzy, η οποία ταξιδεύει στη Γερμανία για να εκπαιδευτεί σε μια διάσημη ακαδημία χορού. Κατά την διάρκεια της φοίτησής της συνειδητοποιεί πως όλο και περισσότερα άτομα εξαφανίζονται σταδιακά και ο χώρος αποτελεί ένα ανοιχτό μέτωπο δολοφονιών και πολύ σκοτεινών συμβάντων. Οι φανατικοί των horror films σίγουρα θα το λατρέψουν καθώς οι δολοφονίες είναι πολλαπλές και ό,τι απειλητικό κι αν κρύβεται σε αυτή την ταινία, σίγουρα σε κρατάει μέχρι το τέλος.

Η Dakota Johnson όπως δεν την έχουμε ξαναδεί στο remake της ταινίας τρόμου Suspiria
cinematographe.it

Ο Lucas Guadagnino, σκηνοθέτης του επιτυχημένου Call Me By Your Name, κάνει στροφή στην σκηνοθετική του πορεία με αυτό το φιλμ τρόμου. Τα πρόσωπα μπλέκονται μεταξύ τους με άκρως καλλιτεχνικό τρόπο, δίνοντας ένα plus στην πλοκή και στη διαβάθμισή της καθώς πρόκειται για μια σκοτεινή ιστορία που αποτελεί φόρο τιμής στη μαγεία.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει από το 2017 στην Ιταλία και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Grand Hotel Campo dei Fiori, το οποίο αναπαριστά την Ακαδημία Χορού στο Βερολίνο. Μια άλλη τοποθεσία στην οποία έχει επιβεβαιωθεί ότι θα γίνουν γυρίσματα είναι οι διάσημοι κήποι του Palazzo Estense.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου 2018 και η Dakota Johnson θα εμφανιστεί σε έναν ρόλο εντελώς κόντρα από αυτόν στο Fifty Shades of Grey, ο οποίος αν μη τι άλλο έχει περισσότερες υποκριτικές απαιτήσεις.

Διάβασε επίσης: Στο trailer του A Simple Favour η Anna Kendrick προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει την Blake Lively
featured image: dazeddigital.com