Η Daisy Edgar-Jones παρόλο που είναι μόλις 22 χρονών έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην έως τώρα καριέρα της. Μάλιστα το όνομα της εμφανίστηκε στην λίστα της βρετανικής Vogue ”most influential women of 2020”.

Οι περισσότεροι την γνωρίσαμε φέτος μέσα από την πολυσυζητημένη σειρά από το Hulu, Normal People.

Η σειρά που την έκανε γνωστή στο ευρύτερο κοινό

normal-people
photo: Hulu

Η Edgar-Jones έχει πρωταγωνιστήσει στις σειρές War of the Worlds (2019) και Normal People (2020). Ιδίως για την δεύτερη, ξεχώρισε για την ερμηνεία της. Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Sally Rooney,  το οποίο κέρδισε το 2019 στα British Book Awards. Το βιβλίο με την τεράστια επιτυχία κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα φέτος τον Ιούνιο. Όπως έχει αναφερθεί από πολλούς κριτικούς, θεωρείται ”ένα από τα 100 μεγαλύτερα ταλέντα του 21ου αιώνα”.

Η επιτυχία της σειράς λοιπόν είχε θεωρηθεί από την αρχή αναμενόμενη. Η πλοκή ακολουθεί την συγκινητικά τρυφερή αλλά ταυτόχρονα αρκετά περίπλοκη σχέση μεταξύ της Marianne (Daisy Edgar-Jones) και του Connell (Paul Mescal). Η πλοκή διαδραματίζεται από τέλος των σχολικών ημερών τους, σε μια μικρή πόλη δυτικά της Ιρλανδίας, έως τα προπτυχιακά τους χρόνια στο Trinity College. Η σειρά Normal People έχει προταθεί ήδη για 4 βραβεία Emmy.

Η εναλλαγή ρόλου από την δραματική σειρά στο κοινωνικό θρίλερ

Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως η νέα αυτή σειρά θα είναι είναι ένα κοινωνικό θρίλερ με τον τίτλο ‘‘Fresh”. Παρόλο που ακόμη δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες, η επίσημη ανακοίνωση από την Legendary είναι πως θα πρωταγωνιστήσει η Daisy Edgar-Jones. Το σενάριο υπογράφει η Lauryn Kahn με σκηνοθέτη την Mimi Cave.

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε η συμμετοχή της Daisy Edgar-Jones στην νέα αυτή σειρά, η αγωνία των τηλεθεατών είναι μεγάλη. Το μόνο που περιμένουμε είναι περισσότερες πληροφορίες και φυσικά το release date.

 featured photo: Joseph Sinclair